Editörün Seçtikleriİş İlanlarıKamu PersonelleriKpss'siz Personel Alım İlanlarıPersonel Alımı

Polisevi sınavsız mülakatsız işçi alımına başladı! İlkokul, ortaokul, lise, üniversite mezunları..

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yeni personel alım ilanları yayımlanmaya devam ediliyor. İŞKUR açık iş ilanları üzerinden yayımlanan son personel alım ilanına göre polisevi sınavsız mülakatsız işçi alım yapılacağı duyuruldu. Bugün başlayan başvurular 6 Haziran tarihine kadar devam edecek. Polisevi personel alım detayları haberimizde..

Didim Polisevi bünyesinde bugünden itibaren çok sayıda geçici personel alımı yapılacağı duyuruldu. Yapılacak alımlarda adaylarda aranan şartlar ve başvuru detayları ayrıca aktarıldı. İŞKUR polisevi alım için gerekli şartlar ve merak edilenler şu şekilde:

POLİSEVİ PERSONEL ALIM BAŞVURU ŞARTLARI

Polis evi iş ilan başvurusunda adli sicil belgesi istenilecektir

En az ilkokul mezunu olduğuna dair eğitim durum belgesi sunulması

İlanın açıklandığı tarihten önce istenilen belgeler ve deneyim sahibi olması gerekmektedir.

Çalışma saatleri polisevi tarafından vardiyalı sistem esasına uygun olarak belirlenecektir

İş başvurusunun tüm aşaması tamamlanan adayların işe başlaması için son olarak Didim EGM tarafından detaylı arşiv araştırması yapılacak olup, olumlu çıkması halinde başvuru yapan adaylar işe başlayabilecektir.

Didim emniyet genel müdürlüğünün yayımlamış olduğu ilana başvuran adayların Aydın Didim ilçesinde ikamet etmesi gerekmektedir.

Tam teşekkürlü devlet hastanesinde sağlık raporu alınması gerekir.

Başvuru yapan adayların kura çekimi Aydın emniyet genel müdürlüğünün restoran salonunda 9 Haziran 2022 tarihinde saat 14 de gerçekleştirilecektir.

Başvuruda bulunacak adayların İŞKUR üzerinden yayınlanan iş ilan numarası 00006821724 İş ilanı ile başvurular yapılacaktır.

İŞKUR İŞÇİ ALIM BAŞVURU TARİHLERİ

Aydım Didim EGM Polisevi personeli alımı yapıyor. İŞKUR üzerinden yayınlanan ilanda 5 daimi temizlikçi personeli alımı yapmakta olup alımı yapılacak olan sözleşmeli personellerin son başvuru tarihi 6 Haziran 2022 tarihine kadar başvuruda bulunabilirler.