Editörün Seçtikleriİş İlanlarıİşkur İş İlanlarıÖzel Sektör İş İlanları

Hastanelere hasta karşılama ve yönlendirme görevlisi alınıyor! 18-55 yaş arası adaylar başvurabilecek!

Hastanelerde görev almak isteyenler için kaçırılmayacak yeni iş ilanları yayınlanmaya devam ediyor. Bu kapsamda İŞKUR üzerinden yayınlanan son ilana göre hastanelere hasta karşılama ve yönlendirme görevlisi alınacağı ifade edildi. Yapılacak alımlarda adayların 18-55 yaş arası olması gerektiği açıklandı. Hasta karşılama ve yönlendirme görevlisi alımı için merak edilen detaylar haberimizde..

İŞKUR üzerinden personel alım ilanı duyuruldu. Buna göre hastanelerde çalıştırılmak üzere hasta karşılama ve yönlendirme görevlisinin alınacağı açıklandı. Başvuru şartları genel olarak ilanlar için aynı olmakla birlikte bazı ilanlar için adayların İngilizce bilmesi gerektiği ifade edildi.

ALIMLAR BAŞLADI

Hasta karşılama ve yönlendirme görevlisi alımları şu an için sadece 3 ilde yapılıyor. Ancak İŞKUR güncel personel alımları üzerinden her geçen gün ilanlar güncelleniyor. Buna göre düzenli olarak sayfamızı takip ederek yeni personel alımlarını görebilirsiniz.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Alımlar şu an için özel sektöre yapılacağı için kamu kurumlarındaki alımlar için istenen KPSS şartı aranmamaktadır. 18 yaşını tamamlayan ve aşağıdaki şartları taşıyan adaylar başvuruda bulunabilecek. İşte İŞKUR personel alım şartları:

En az ilkokul mezunu olması,

-Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması,

-18 yaşını geçmiş olması,

-İŞKUR’a kayıtlı olması kayıtlı değilse kayıt yaptırması,

-Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmaması

-Bazı ilanlar için dil şartı da aranmaktadır

Gece vardiyasında çalışmaya uygun olmak

İLANLARI İNCELEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN