Editörün Seçtikleriİş İlanlarıİşkur İş İlanlarıÖzel Sektör İş İlanları

Haziran ayı hastane personel alımları başladı! En az 5 bin TL maaşla hastane personeli alınıyor! İlkokul, lise ve üniversite mezunları..

Haziran ayı için hastanelerde çalıştırılmak üzere hastane personel alımları başladı. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yapılacak olan personel alımlarında çeşitli meslekler için başvuruların başladığı duyuruldu. Sadece online başvuruların kabul edileceği İŞKUR hastane personel alımına ilişkin başvuru şartları ve ilan detayları haberimizde..

Hastane personel alımları son dönemlerde en çok araştırılan iş ilanları arasında bulunuyor. Şu an için sadece özel hastanelere ve sağlık merkezlerine yapılacak olan personel alımlarında en az 5 bin TL civarı maaş verileceği belirtildi.

PERSONEL ALIMLARI BAŞLADI

Başvurular İŞKUR üzerinden online olarak başladı. Ülkemizin çeşitli şehirlerinde hastane ve sağlık merkezleri için personel alımı yapılacak. Başvuru şartları ise açıklandı. İlanlara göre değişkenlik gösteren başvurular için detaylar şu şekilde:

En az ilköğretim mezunu

Sağlık sektöründe deneyimi olan ya da deneyim kazanmak isteyen,

İletişim ve planlama becerileri gelişmiş,

Hizmet ve çözüm odaklı,

Ekip çalışmasına yatkın,

Provizyon ve fatura işlemlerine hakim,

MS Office programlarına hakim,

Görevini yapmasında herhangi bir sağlık sıkıntısı olmayan (Engelli adaylar için özellikler ilanların içerisinde aktarılmıştır)

Giyimine özen gösteren, güler yüzlü

Gerektiğinde vardiyalı çalışabilecek

HANGİ MESLEKLER İÇİN ALIM YAPILACAK?

İŞKUR hastanelerde çalışacak sağlık personeli alımı için hangi meslekler üzerinden alım yapılacağı merak konusu oldu. Alımların yapılacağı meslekler şu şekilde:

Klinik Destek Elemanı (Hastane)

Temizlik Görevlisi (Hastane)

Hastane Hizmetlisi

Hasta Danışmanı

Hasta Kabul Kayıt Görevlisi

Hasta Karşılama ve Yönlendirme Görevlisi

Hasta Refakatçisi

Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı

BÜTÜN HASTANE PERSONEL ALIM İLANLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ