Editörün Seçtikleriİş İlanlarıİşkur İş İlanlarıKamu PersonelleriKpss B Memur Alım İlanlarıKpss'siz Personel Alım İlanlarıÖzel Sektör İş İlanlarıSözleşmeli Personel Alım İlanları

Mayıs sonu İŞKUR üzerinden başvuru ekranı açıldı: KPSS’siz binlerce dev personel alımı başladı! 30 Mayıs İŞKUR personel alımı

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) her geçen gün kamu ve özel sektör için aracı olmaya devam ediyor. Yapılan son açıklamaya göre KPSS’siz binlerce personel alımı yapılacağı duyuruldu. Çeşitli meslekler üzerinden yapılacak olan personel alımı için adayların taşıması gereken şartlar, alım yapılacak meslekler ve başvuru ekran detayları haberimizde ayrıca ifade edildi.

Mayıs sonu İŞKUR üzerinden dev personel alım başvuru ekranı açıldı. Başvurular bugün başlamış olup, ilanların bitiş süresine göre son başvuru tarihi güncellendi. Bekçi, hastane personeli, büro memuru gibi akla gelebilecek pek çok meslek üzerinden çok sayıda personel alımı yapılacak.

BAŞVURULAR BAŞLADI

Yapılacak olan dev personel alımına ilişkin başvuruların resmen başladığı duyuruldu. Alımlar için başvuruda bulunmak isteyenler İŞKUR üzerinden online olarak başvurularını gerçekleştirebilecek. TC kimlik numarası ve şifresi olan herkes İŞKUR online başvuru ekranından çeşitli personel alımlarına başvuruda bulunabilecek.

ÖZEL VE KAMU PERSONEL ALIMLARI DA YAPILIYOR

İŞKUR üzerinden sadece özel sektör için personel alımı yapılmıyor. Aynı zamanda KPSS’li ve KPSS’siz kamu personel alımları da gerçekleştiriliyor. Kamu personel alımı için adayların aşağıdaki giriş ekranı üzerinden iş yeri türünü Kamu olarak seçip arama yapması yeterli olacaktır. İŞKUR personel alım ilanları kamu ve özel sektör için her geçen gün güncellenmektedir.

120 BİN DEV PERSONEL ALIMI

İŞKUR’un resmi web sayfasından alınan son bilgiye göre şu anda hemen başvuru yapılabilecek 120 bin 997 açık iş ilanı bulunuyor.

İŞKUR GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

Alımlar, İŞKUR üzerinden online olarak gerçekleştirilecek. Yayımlanan ilanlara göre genel başvuru şartları her ilan için aynı olmakla birlikte, özel şartlar, ilanı yayınlanan kurumlara göre değişkenlik gösterebiliyor. İŞKUR genel başvuru şartları şu şekilde:

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak

En az 18 yaşında olmak

En az ilköğretim mezunu olmak (İlanlara göre değişkenlik gösterebilir)

Çalışmalarını engelleyecek herhangi bir sağlık sorununun olmaması

Çalışanların iletişim becerisinin yüksek olması

Vardiyalı çalışabilecek

Aktif ve dinamik çalışabilmek

Kamu haklarından mahrum olmamak

Adli sicil kaydının temiz olması

İŞKUR GÜNCEL PERSONEL ALIM İLANLARI İÇİN BURAYA TIKLAYIN!