Editörün Seçtikleriİş İlanlarıKamu PersonelleriPersonel AlımıSözleşmeli Personel Alım İlanları

TÜBİTAK 614 Personel Alımı Yapacak! İşte Alım Yapılacak Alanlar ve Boş Kontenjanlar

Türkiye Bilimler ve Teknolojik Araştırma Kurumu TÜBİTAK, kendi birimleri olan SAGE, ULAKBİM BİLGEM, MAM ve RUTE’de istihdam edilmek üzere 614 personel alımı yapacağını duyurdu. Adaylar 17 Haziran 2022 tarihine kadar başvuru yapabilecekler.

Türkiye Bilimler ve Teknolojik Araştırma Kurumu TÜBİTAK 614 kısmı süreli araştırmacı, araştırmacı, teknik ve destek personeli, Ar-Ge personeli, Usta almak için ilana çıktı. Kısmi Süreli araştırmacı ve araştırmacı ilanlarına mühendislerin başvurusu alınacak. Başvuru yapan adaylar SAGE ULAKBİM BİLGEM, MAM, RUTE gibi birimlerde istihdam edecek.

Adaylar Nereden ve Ne Zamana Kadar Başvuru Yapabilir?

614 kişilik ilana başvurmak isteyen adaylar https://kariyer.tubitak.gov.tr adresinden başvuru islemlerini gerçekleştirebilirler. Adayların en geç 17 Haziran 2022 tarihine kadar başvuru yapması gerekmektedir.

İşte Alım Yapılacak Alanlar Ve Boş Kontenjanlar

Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, TÜBİTAK Savunma Sanayii Araştırma ve Geliştirme Enstitüsü (SAGE) ve Ulusal Akademik Ağ ve Bilgi Merkezinde (ULAKBİM) görev yapmak üzere 84 kısmi süreli proje personeli (aday araştırmacı) alınacak.

TÜBİTAK Bilişim ve Bilgi Güvenliği İleri Teknolojiler Araştırma Merkezi (BİLGEM), Marmara Araştırma Merkezi (MAM), SAGE, Raylı Ulaşım Teknolojileri Enstitüsü (RUTE), Ulusal Metroloji Enstitüsü (UME) ve ULAKBİM’de Ankara, Konya ve Gebze’de görev yapmak üzere 413 proje personeli (araştırmacı) istihdam edilecek.

BİLGEM, SAGE ve RUTE’de Ankara ve Gebze’de görev yapmak üzere 15 proje personeli (teknik ve destek personeli) işe alınacak.

BİLGEM, SAGE, RUTE ve UME’de Ankara ve Gebze’de görevlendirilmek üzere 67 proje personeli (Ar-Ge teknisyeni) istihdam edilecek.

Ayrıca SAGE’de Ankara’da görev yapmak üzere 33 proje personeli (usta) da alınacak.

İlana ait detaylara buradan ulaşabilirsiniz;

tübitak-is-ilani