Editörün SeçtikleriEkonomiGündemİş İlanlarıİşkur İş İlanları

Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımı yapılacağı duyuruldu! 18-55 yaş arası herkes başvurabilir: Çok sayıda ilde bekçi alınıyor

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden güncel bekçi alım ilanları yayımlanmaya devam ederken çarşı ve mahalle bekçisi alımı için ilanlar yayımlandı. Alımların şu an için sadece özel sektöre yapılacağı belirtildi ve bekçi olarak işe alınacak olan vatandaşlara en az 5 bin lira maaş verileceği belirtildi.

BAŞVURU DETAYLARI

18-55 yaş arası bekçi alımı için başvuruların İŞKUR üzerinden online bir şekilde yapılacağı açıklanırken İŞKUR üzerinden yapılacak bekçi alımında adayların hem genel hem de özel şartları taşıması gerektiği genel şartlara haiz olanlar ise İŞKUR üzerinden başvuru yapabiliyor. İŞKUR sistemine e-Devlet ile giriş yaparak özgeçmiş oluşturmak sureti ile başvuruların yapılabileceği bildirildi. Genel şartları İŞKUR belirlemiş olup, özel şartlar, ilanların içeriğine göre değişkenlik gösterebilmektedir.

ARANAN ŞARTLAR

Söz konusu ilanlara başvuru yapacak olan adaylarda bazı şartlar arandığı belirtildi. Genel şartlara haiz olanlar ilanlara göre belirlenen özel şartlara da haiz olmaları gerekiyor. Genel şartlar ise şöyle oldu:

İlköğretim, Lise, önlisans ve lisans mezunu olmak yurt dışı okullardan mezun olanların denklik belgesine sahip olmaları,

18 yaşını tamamlamış olmak,

Fiziki şartlarda erkeklerde ve bayanlarda herhangi bir sıkıntı çıkartacak engele sahip olmaması (Engelli adaylar için gerekli şartlar ilan detaylarında belirtilmiştir)

Adayların sağlık yönetmeliği şartlarını taşımları, silah taşımaya engel bir durumun olmaması, herhangi bir yüz kızartıcı suçtan ceza almamış olmaları.

Başvuruda bulunulacak il içerisinde ikamet ediyor olmak.

İlanlar için TIKLAYIN.