Editörün Seçtikleriİş İlanlarıİşkur İş İlanlarıKamu PersonelleriPersonel Alımı

Acil koduyla duyurdular: Belediye şirketine 65 yaşına kadar çok sayıda personel alımı başladı!

Personel alımları tüm hızıyla devam ederken, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yeni bir personel alımı yayınlandı. Yayınlanan ilana göre Konya Büyükşehir Belediyesi’nin şirketi olan Konya Bolkar İnşaat’a 65 yaşına kadar çok sayıda personel alımı yapılacak.

İŞKUR üzerinden Konya Büyükşehir Belediyesinin şirketine alımlar başladı. Çeşitli pozisyonlar için yapılacak olan personel alımında 55 kişinin istihdam edileceği belirtildi. Başvuruda bulunacak kişilerin en az ilkokul mezunu olması gerektiği belirtildi.

EN AZ İLKOKUL MEZUNU ALINACAK

İŞKUR üzerinden yayımlanan işçi ilanı kapsamında başvuru yapacak adayların en az ilkokul mezunu olması gerekecek. Bunun dışında adayların18 yaşını tamamlamış olması yeterli olacak. 65 yaşına kadar olan herkesin başvuruları değerlendirilecek.

HANGİ KADROLARA ALIM YAPILACAK?

Alım yapılacak kadrolar beden işçisi ve imalat işçisi olarak belirtildi. 50 kişi beden işçisi, 5 kişi de imalat işçisi olarak çalışmaya alınacak

BAŞVURULAR BAŞLADI

Yayımlanan ilana göre başvuruların başladığı ve yarın sona ereceği belirtildi. Başvuruda istenilen belgeleri hazırlayan adaylar en geç 18 Mayıs tarihine kadar Konya Ereğli bölgesinde bulunan Bolkar İnşaat A.Ş. adresine şahsen başvurması gerekecek.

BAŞVURU ŞARTLARI VE İSTENİLEN EVRAKLAR