Emniyet Personeli

POMEM Heyecanı Yaşayan Tüm Adaylara Başarılar Diliyoruz

 18.Dönem POMEM heyecanı mülakatlarla devam etti.


Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı polis memuru olarak yetiştirmek üzere lisans mezunu 9 bin erkek ve bin kadın alımı yapmak üzere ilana çıkmıştı. Söz konusu alımlara oldukça yoğun başvuru alındığı bildirilirken, mülakat heyecanı yaşayan adaylardan yorumlar almaya başladık. 


İlk defa POMEM heyecanı yaşayan adaylar ve daha önce bu tecrübeyi yaşayan adaylar , mülakatlarla ilgili duygu ve düşüncelerini sayfanın altında bulunan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer adaylarla paylaşabilirler. 

“Kamupersoneli ziyaretçilerinden birisi : Mersin POMEM Sabah 8’de bayan grubundaydım , bizi kapıdan çok sıcak karşıladılar ve dosyalarımızı tamamlamamızda yardımcı oldular,  sonra sağlık için sıraya girdik ve 2 saat kadar bekledik. Boy ve kilolardan bir çok eleme olduğu gözüme çarptı. Daha sonra fiziki yeterlilik testi için başka bir binaya geçtik son olarakta sözlü mülakat heyecanı yaşadım. Herkese Başarılar Diliyorum. Hakkımızda Hayırlısı İnşallah…”

EGM 20 BİN POLİS ALIMI DAHA YAPACAK

EGM 10 Bin Özel Harekatçı ve 10 Bin Polis Memuru Daha Alacak Emniyet Genel Müdürlüğünün kpss şartsız özel harekat polisi alımı ile ilgili ön başvuru süreci 10 Ekim 2016 tarihinde başlayacak. Söz konusu alımlara lise ve dengi okullardan mezun, askerliğini yapmış, 28 yaşından gün almamış adaylar başvuruda bulunabilecek.  Özel harekatçı alımının haricinde EGM’ye 9 bin erkek, 1000 kadın polis memuru adayı da alınacak. Söz konusu alımlara başvuruların ne zaman başlayacağı henüz açıklanmadı. 

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Bir Yorum

  1. 19.dönemi büyük bi heyecan ile bekliyoruz.

  2. Sayin buyuklerim vatana hizmet etmek isteyen cok insan var neden tuhaf sartlar koyuyorsunuz aof ogrencisiyim basvuru yapamiycam askerlik yapmis olmasi gerek diyosunuz nasil yapmam gerek ayrica uzun boylu degilim benim boy yuzunden hic birseye hakkim yokmudur

  3. Önlisans mezunuyum özel harekat polisliğine başvuracam . Ama askerlik yapmadım acaba üni mezunları için askerlik şartı var mı ????

  4. ben açık lise öğrencisiyim mezunuyum polis olmak istiyorum boyum.1.68 kilom.66 yaşım-06.06.1990 mersin sabıka sicilim temiz okulda disiplin suçum yok dömem,jilet izim yok yüzümde tanıtıcı kusurum yok polis olma hayaliyle yaşayan bir kızım ban ayardımcı olabilir misiniz iyi günler

  5. Başvurular ne zaman bilgi verebilirsiniz tşkler