Dünya

Bilim adamlarının raporu panik havası yarattı! Kıyamet tarihi çok da uzak değil! Senaryoya göre bakın ne olacak!

Koronavirüs salgını sonrasında dünya genelinde yaşanmaya başlanan gıda krizi bilim adamlarını araştırmaya sevk etti. Bilim insanları yaptıkları araştırmalar sonucunda kıyamet gününe dair birtakım varsayımlarda bulundu.

Sosyobiyolog Edward Wilson yaptığı açıklamasında “Dünyanın insanları beslemesi için bir sınır var. Dünyadaki herkes vejetaryen olsa bile üretilen et yetmiyor. 2049’larda dünya nüfusu 10 milyarı bulacak ve dünyanın bu kadar insanı beslemeye gücü yetmeyecek” dedi.

Koronavirüs salgınından sonra dünyayı etkisi altına alan Rusya ve Ukrayna savaşı yüzünden gıda krizi resmen patlak verdi. Özellikle sıvı yağ ile başlayan bu durum sebze ve et fiyatlarının aniden yükselmesine neden oldu.

2049’LARDA..

Çalışmanın yazarları arasında olan Sosyobiyolog Edward Wilson şunları söyledi:

“Dünyanın insanları beslemesi için bir sınır var. Dünyadaki herkes vejetaryen olsa bile üretilen et yetmiyor. 2049’larda dünya nüfusu 10 milyarı bulacak ve dünyanın bu kadar insanı beslemeye gücü yetmeyecek”

KIYAMET GÜNÜ İÇİN O TARİHİ İŞARET ETTİLER

Bilim adamları araştırmalarının devamında 2049 yılının nisan ayına ilişkin korkunç tahminlerde bulundular. Buna göre dünyanın gıda olarak sadece 27 yıl 251 günlük stoku oldu. Bu sebeple yaşanan diğer gelişimlerin etkisi ile birlikte 2049 yılının 24 Nisan tarihinde kıyamet yaşanabilir.