DünyaEditörün Seçtikleri

Salmonella tespit edilmişti! 3 yaşındaki kız Kinder Sürpriz yumurta yedikten sonra öldü!

Son dönemlerde gündemde bomba etkisi yaratan Salmonella bakterisi Kinder Sürpriz yumurtalarında tespit edilmişti. Bu olay sonrasında Ferrero markalı ürünler bazı ülkelerden geri çağrıldı. Belçika’da fabrikaya geçici olarak kapatma kararı çıkarken, şoke eden bir iddia ortaya atıldı.

İddiaya göre İngiltere’de 3 yaşındaki küçük kız çocuğu Kinder Sürpriz yumurta yedikten sonra hayatını kaybetti. Olay tüm dünyada şoke etkisi yaratırken, durum ailelerin paniğe kapılmasına neden oldu. Çocuğun ölüm nedeni araştırılıyor.

ŞOKE ETKİSİ YARATTI

Konuya ilişkin gelişmeler yakından takip ediliyordu. İngiltere’den 3 yaşındaki çocuğun ölüm haberi bomba etkisi yarattı. İddiaya göre 3 yaşındaki kız çocuğu Kinder yumurta yedikten sonra fenalaştı. Ateşi 39’un üzerine çıkan kız çocuğu, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

KIZIMI ÖYLE HATIRLAMAK YÜREK PARÇALIYOR

Kızı kaybettiği günden bu yana kahrolan anne Charlotte, “Gözlerinin ardında ruhu yok gibiyi. Çok maceracı ve aktif kızımın böyle olduğunu görmek ve onu öyle hatırlamak yürek parçalıyor” dedi.