Editörün Seçtikleriİş İlanlarıİşkur İş İlanlarıKpss B Memur Alım İlanlarıPersonel AlımıSözleşmeli Personel Alım İlanları

Belediye KPSS 55 puanla memur alacağını duyurdu!

Kamu kurumları son dönemlerde peş peşe personel alım ilanlarını yayınlamaya devam ediyor. Yayınlanan son ilana göre belediye KPSS 55 puanla memur alımı yapacağını duyurdu. Yapılacak olan alımda adaylardan aranan şartlar açıklanırken, başvuruların mayıs ayı içerisinde alınacağı duyuruldu. KPSS 55 puan kamu personel alım detayları haberimizde..

Kamu belediyesinin yayımladığı duyuruya göre ilk defa atanmak üzere lise mezunu memur alımı yapılacağı duyuruldu. Alımlar Afyonkarahisar Salar Belediyesine KPSS 55 puan ile yapılacak. Diğer şartların açıklandığı kılavuzda yer alan bilgiler şu şekilde:

Afyonkarahisar Belediyesi yeni bir personel alım ilanı yayımladı. Buna göre KPSS 55 puan ile memur alımı yapılacak. En az lise mezunları arasından alınacak adaylarda adayların aynı zamanda C sınıfı ehliyete sahip olması gerektiği belirtildi.

BAŞVURU ŞARTLARI

T.C. vatandaşı olmak,

Lise mezunu olmak kaydıyla,

KPSS 55 puan almak,

En az C sınıfı ehliyet belgesine sahip olmak,

Kamu haklarından mahrum olmamak,

Dolandırıcılık, sahtecilik ve diğer suçlardan dolayı mahkum kalmamak,

Askerlik sorunu bulunmayan,

Görevini yapmasına sağlık sorunu bulunmayan,

Şoför alımı için özel şartları taşımak,

Kamu kurum ve kuruluşlardan çıkarılmamış olmak,

Şoför Alımı Başvuru Belgeleri

Başvuru formu,

Diploma aslı veya noter onaylı sureti,

Askerlik durum belgesi,

KPSS sonuç çıktısı,

Sağlık raporu,

Biyometrik 3 fotoğraf,

Sürücü belgesi veya noter onaylı fotokopisi,

BAŞVURULAR NASIL VE NE ZAMAN YAPILACAK?

Başvuruda bulunmak isteyen adaylar için başvuruların 16 Mayıs ve 18 Mayıs arasında olacağı belirtildi. Belirtilen belgeler ile şahsen başvuru yapılması gerekiyor. Elektrik ortamdan başvurmak isteyenlerin internet sayfası üzerinden başvuru yapabileceği belirtildi.