Editörün SeçtikleriEngelli Personel Alım İlanlarıİş İlanlarıİşkur İş İlanlarıKpss'siz Personel Alım İlanlarıPersonel Alımı

Devlet Su İşleri (DSİ) KPSS’siz daimi personel alımına başladı!

Devlet Su İşleri (DSİ) bugün İŞKUR üzerinden yeni bir personel alım ilanı yayımladı. Buna göre En az ilkokul mezunu daimi temizlik personeli alınacağı duyuruldu. Alımların şu an için engelli personeller için olacağı da gelen bilgiler arasında. DSİ en az ilkokul mezunu daimi personel alım ilan detayları haberimizde..

Kamu kurumunda çalışmak isteyenler için İŞKUR iş ilanları güncellendi. Buna göre DSİ 12. Bölge Müdürlüğü Kayseri bünyesine daimi temizlik işçisi alımı yapılacak. Bugün başlayan başvurular 1 Nisan tarihine kadar devam edecek.

DSİ PERSONEL ALIMI 2022

İLAN ŞARTLARI

* En fazla ilköğretim mezunu olmak,

* En az %40 oranında engelli olduğunu gösterir Sağlık Kurulu Raporuna (Sürekli) sahip olmak

*Her türlü temizlik işinde en az 1 yıl çalıştığını gösterir SGK dökümü ve çalıştığı yerlerden aldığı/alacağı çalışma belgesi (firma/kurumdan alınacak/alınmış imzalı/kaşeli yazı )

* Halk Eğitim Müdürlüğünden alınmış MEB onaylı Hijyen Eğitimi Belgesine sahip olmak,

* Temizlik işlerinde çalışmasına engel herhangi bir rahatsızlığı bulunmadığını Tam Teşekküllü Resmi Sağlık Kurumlarından alınan sağlık kurulu raporu ile belgelemek, (Atama işlemleri sırasında daha sonra istenilecektir.)

* Sağlık Bakanlığından onay almış, Psikoteknik merkezlerince düzenlenmiş Psikoteknik raporu alabilecek durumda olmak. (Atama işlemleri sırasında daha sonra istenilecektir.)

* Atanmaya hak kazanan adaylar Beden İşçisi (Temizlik) pozisyonunda çalıştırılacaktır.

* Tercih edilen ikamet yeri Kayseri merkez ve ilçeleridir.

* Çalışma yeri Kayseri Bölge Müdürlüğü merkezi olacaktır.

DİĞER HUSUSLAR

* Sınav öncesi sınava katılacakların tespitine yönelik noter huzurunda kura çekimi; açık iş sayısının dört katı asil ve aynı sayıda yedek aday belirlemek üzere 08 Nisan 2022 tarihinde saat 14.30’da Bölge Müdürlüğü kampüsünde bulunan Erciyes Konferans Salonunda gerçekleştirilecektir. Kurada belirlenen adaylar daha sonra Bölge Müdürlüğü web sayfasında ilan edilecektir. Adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

* Asil adaylardan başlamak ve belgeleri uymayanların yerine yedek adaylara (birinci yedekten başlayarak sırasıyla) geçmek üzere belge kontrolü yapılarak tüm şartları sağlayanlara yazılı-sözlü-uygulama yöntemleri kullanılarak sınav yapılacaktır.

* Sınavda başarı puanı altmış (60) olarak belirlenmiştir.

* Kurumumuza ataması yapılan personel 4 ay deneme süresine tabi tutulacaktır. Arşiv araştırması deneme süresi içerisinde yapılacaktır, neticenin olumsuz olması halinde iş akdi fesih edilecektir.

DSİ PERSONEL ALIM İLANI İÇİN BURAYA TIKLAYIN