Editörün Seçtikleriİş İlanlarıKamu PersonelleriPersonel AlımıSözleşmeli Personel Alım İlanları

Devlet Tiyatroları Duyurdu! 11 İlde 14 Farklı Bölümde Alım Yapılacak!

Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü’nden yayımlanan ilana göre merkez ve taşralarda görevlendirmek üzere 53 sözleşmeli personel alınacağı duyuruldu. Adaylar ilana 21 Mart 2022 tarihine kadar başvurabilecek.

Kültür Ve Turizm Bakanlığı’na bağlı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Merkez ve taşra teşkilatı Adana, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, İzmir, Konya, Sivas, Trabzon ve Van Tiyatro Müdürlüklerinde görev yapmak üzere 14 farklı alanda toplamda 53 sözleşmeli personel alınacak. Sahne Üstü ve Sahne Gerisi Hizmetlerde görev yapacak olan adayların 21 Mart 2022 tarihine kadar e-devlet üzerinden başvuru işlemlerini tamamlamış olması gerekiyor.

Adayların Başvuru Yapabileceği İller Ve Boş Kontenjanlar

Adaylar Nasıl Başvuru Yapabilir?

Başvurular elektronik ortamda e-Devlet üzerinde Kültür ve Turizm Bakanlığı-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım veya Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr/ adresinden yapılabilecek. Adayların, son başvuru tarihi olan 21 Mart 2022 tarihi saat 23:59’a kadar başvuruda bulunmaları gerekmektedir.

Adaylar Sadece 1 İl Ve 1 Pozisyon İçin Başvuru Yapabilir

Adaylar, sınav başvurusunda hangi il ve pozisyonlar (unvan) için sınava gireceklerini belirtmek zorundadır. Adaylar 1 il ve 1 pozisyon (unvan) için tercihte bulunacaklardır. Başvuruların incelenmesi sonucu yukarıda belirtilen şartları haiz olup, sınava katılmaya hak kazanan adayların listesi, Kariyer Kapısı platformundan giriş yapılarak görüntülenebilecek olup, adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.