Editörün Seçtikleriİş İlanlarıİşkur İş İlanlarıKpss'siz Personel Alım İlanlarıÖzel Sektör İş İlanlarıPersonel Alımı

Mart 2022 çarşı ve mahalle bekçisi alım başvuru şartları açıklandı! Çok sayıda ilde bekçi alımı başladı!

Bekçi alımlarını yakından takip edenler özelikle Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak bekçi alım ilanlarını inceliyor. Ancak EGM tarafından henüz bir açıklama gelmezken, İŞKUR üzerinden Mart 2022 çarşı ve mahalle bekçisi alım başvuru şartlarının açıklandığı duyuruldu. Çok sayıda ilde bekçi alımının yapılacağını belirten bekçi alımı için başvuru şartları ve detaylar haberimizde..

İŞKUR düzenli olarak bekçi alım ilanlarını yayımlamaya devam ediyor. Mart ayı çarşı ve mahalle bekçisi alım başvuru şartları İŞKUR üzerinden ayrıca aktarıldı. Çeşitli iller için yapılacak olan başvuru şartları be ilan detayları şu şekilde aktarıldı:

BEKÇİ ALIM BAŞVURU ŞARTLARI

İŞKUR üzerinden özel firmaların yayımlamış olduğu bekçi alım ilanı başvuru şartları netleşti. İstanbul, Balıkesir ve İzmir gibi pek çok il için bekçi alım başvuruları başladı.

İŞKUR çarşı ve mahalle bekçisi alım başvurularında adayların en az ilkokul mezunu olması gerektiği belirtildi. Başvuru şartları şu şekilde ifade edildi:

– T.C. Vatandaşı olmak,

– İlköğretim, Lise, önlisans ve lisans mezunu olmak yurt dışı okullardan mezun olanların denklik belgesine sahip olmaları,

– 18 yaşını tamamlamış olmak,

– Fiziki şartlarda erkeklerde ve bayanlarda herhangi bir sıkıntı çıkartacak engele sahip olmaması (Engelli adaylar için gerekli şartlar ilan detaylarında belirtilmiştir)

– Adayların sağlık yönetmeliği şartlarını taşımları, silah taşımaya engel bir durumun olmaması, herhangi bir yüz kızartıcı suçtan ceza almamış olmaları.

İŞKUR BEKÇİ ALIMI 2022

ÇARŞI VE MAHALLE BEKÇİSİ ALIM İLANLARI İÇİN BURAYA TIKLAYIN