EkpssSınavlar

2022 EKPSS sonuçları açıklandı!

Gelen bir son dakika haberine göre ÖSYM 2022 KPSS sınav sonuçlarının açıklandığını duyurdu. Binlerce engelli kamu personel adayının girdiği sınav sonuçları az önce ÖSYMnin resmi web sayfası üzerinden duyuruldu.

5-14 Ocak 2022 tarihleri arasında yayımlanan 2022 KPSS kura ile engelli kamu personeli yerleştirme tercih kılavuzunda belirtilen kurallara göre adayların yerleştirme işlemlerinin tamamlandığı açıklandı. Sınav sonuçlarına ulaşmak isteyen adayların ÖSYMnin resmi web sayfası üzerinden TC kimlik numaram numaraları ve aday şifreleri ile giriş yapabilecekleri belirtildi. ÖSYMnin konuyla ilgili yaptığı açıklama şu şekilde:

2022-EKPSS/Kura İle Engelli Kamu Personeli Yerleştirme: Sınav Sonucu İle Yapılan Yerleştirme Sonuçları Açıklandı

05 – 14 Ocak 2022 tarihleri arasında yayımlanan 2022-EKPSS/Kura İle Engelli Kamu Personeli Yerleştirme Tercih Kılavuzunda belirtilen kurallara göre Kılavuzda yer alan kamu kurum ve kuruluşlarının ortaöğretim, ön lisans ve lisans düzeyi kadrolarına, engelli kamu personeli yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır.

Adaylar, yerleştirme sonuçlarına 17 Şubat 2022 tarihinde saat 12.45’ten itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile öğrenebileceklerdir.