İş İlanlarıİşkur İş İlanlarıKpss B Memur Alım İlanlarıKpss'siz Personel Alım İlanlarıPersonel Alımı

Su ve Kanalizasyon İdaresi memur alımı başladı! İŞKUR başvuruları alıyor!

Kamu kurumda görev almak isteyenler için yeni bir personel alım ilanı yayımlandı. Buna göre Su ve Kanalizasyon İdaresi kendi bünyesi için İŞKUR üzerinden memur alımı yapacağını duyurdu. Başvuruların başladığı Su ve Kanalizasyon İdaresi memur alımı için başvuru şartları ve ilan detayları haberimizde belirtildi.

Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi en az lise mezunu personel alımı yapacağını duyurdu. İhtiyaç doğrultusunda başvuruda bulunan adaylar arasından personel alımı yapılacak. Genel başvuru kategorisinde yapılacak alımlardan başvurular 16 Şubat tarihinde başlamış olup 18 Şubat tarihinde sona erecektir. Çalışma koşulları ve müracaat koşulları şu şekilde:

SASKİ PERSONEL ALIM DETAYLARI

Bu bir GENEL BAŞVURU ilanıdır.

Meslek Lisesi ya da Üniversitelerin özellikle teknik bölümlerinden başvurular beklenmektedir. Başvurular, aday veri tabanında saklı tutulacak olup; niteliklerinize uygun pozisyonlar oluşması durumunda ihtiyaçlar doğrultusunda değerlendirmeye alınacaktır.

BAŞVURU İÇİN İSTENEN BELGELER

Özgeçmiş

SGK hizmet dökümü veya çalışma belgesi

Öğrenim belgesi

MYK veya Kurs Eğitim Sertifikaları

Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi yaptığı açıklamasında başvuruların veri tabanında saklı tutulacağı alımların ihtiyaç durumuna göre yapılacağı belirtildi.

BAŞVURU BİLGİLERİ

Başvuru Tarihleri:16.02.2022-18.02.2022

Başvuru Adresi: Su ve Kanalizasyon İdaresi Personel Anonim Şirketi Merkezi

Telefon: 0264 888 20 00

E-Posta: saskiik@sakarya-saski.gov.tr