EkonomiEditörün SeçtikleriGündem

Ev hanımları için yeni düzenleme az önce onaylandı! PTT üzerinden ev hanımlarına anında 40 bin TL veriliyor

Ev hanımlarına ve öğrencilere para dağıtan PTT, emekliler ve çalışanlar dahil 40.000 TL kampanya uygulamasını başlattı. PTT tarafından çok önemli bir uygulama hayata geçirildi. Buna göre banka kredisi kullanmayan ev hanımlarına ve öğrencilere 36 ay vadeli 40 bin lira nakit para verileceği bildirildi. Bu ödemeler ise dar gelirli vatandaşların borçlarını kapatmaları ve ihtiyaçlarını karşılamaları için veriliyor. Peki nasıl yararlanılacak? Detayları kamupersoneli.net olarak okuyucularımızla paylaşıyoruz.

ANINDA 40 BİN LİRA PARA VERECEK

Aktif Bank ile PTT anlaşması imzalanan bu kredi kampanyasında, kredi notu banka şartlarını karşılayan düşük kişiler bile 18 yaş ve üzeri olmak şartıyla ihtiyaç kredisine başvurularını yapabilirler. Geçmişte bir bankaya kredi başvurusunda bulunarak kredi onayı alamayan vatandaşlar, aktif bankacılık anlaşmaları ve PTT almak için ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak istiyorlar ise bu kredi kampanyasına katılarak hızlı başvuru yapabilirler. Eğer başvuru kabul edilirse ev hanımlarına 40 bin lira para verilecek. Bu ödemelerde ise 36 ay vade uygulanacak.

PTT’DEN KREDİ İMKANI

PTT ve aktif bankalar aracılığıyla kullanabileceğiniz bu krediyi almanın en kolay yollarından biri de başvurunuzu SMS ile göndermektir. SMS ile kredi başvurusu yapmak istiyorsanız, PTT ve aktif bir banka şubesine gitmek yerine telefonla başvurarak nakdi kredi onay sayısını kontrol edebilirsiniz. Banka sorunu olmayan vatandaşlar kredi notunun düşük olması nedeniyle bankadan onay alamıyorsa PTT bu kişilere kredi imkanı sunuyor.

BAŞVURU DETAYLARI

Konu ile ilgili olarak Kredi yazıp bir boşluk bırakarak kendi numaralarını yazıp 3050’ye mesaj gönderilmesi ile başvuru yapılıyor ve kredi başvuru sonucu anında iletiliyor. İhtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşlar SMS ile kredi onayı aldıktan sonra PTT şubesinden kredi başvurusunda bulunabilir veya banka şubesi veya ev adresinden kredi kullanabilirler.