GündemEditörün Seçtikleri

Son dakika şiddetli bir deprem haberi daha! 4,7 şiddetinde deprem oldu! AFAD ve Valilikten peş peşe açıklama geliyor

Bingöl’de, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldiği paylaşılırken Bingöl ve ilçelerinin yanı sıra Elazığ ve Tunceli’nin bazı ilçelerinden de hissedilen depremde alınan ilk bilgiye göre herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığı paylaşıldı.

4,7 ŞİDDETİNDE DEPREM OLDU

İçişleri Bakanlığı AFAD Deprem Dairesinden alınan bilgilere göre gece saat 03:49’da Bingöl’ün Yayladere ilçesinde 4,7 şiddetinde deprem oldu. Bu deprem yerin 7 KM derinliğinde meydana gelirken Bingöl ve ilçelerinin yanı sıra Elazığ ve Tunceli’nin bazı ilçelerinden de hissedildi. Bingöl Valiliği’nden deprem hakkında bir açıklama yapıldı ve şu ifadelere yer verildi:

VALİLİĞİN AÇIKLAMASI

“Saat 03:49’de merkezi Yayladere olan 4.7 büyüklüğünde bir deprem yaşadık. Merkezden de yoğun hissedilen deprem sonrası bölgedeki ilk taramalara göre herhangi bir can ve mal kaybı bulunmamaktadır. Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Allah milletimizi ve memleketimizi her türlü afetten muhafaza etsin”

AFAD’TAN AÇIKLAMA YAPILDI

AFAD tarafından da bu deprem hakkında bir açıklama yapıldı. Bu açıklamada ise şöyle devam edildi:

“Geçmiş olsun Bingöl. Yayladere ilçesinde meydana gelen 4,7 büyüklüğündeki deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır. Gelişmeleri takip ediyoruz”