Adalet PersoneliKamu Personelleri

Adalet Bakanlığı sınav sonuçları açıklandı! 2021 Adalet Bakanlığı sınav sonuçları sorgulama ekranı

Gelen bir son dakika haberine göre 2021 Adalet Bakanlığı (Adli Yargı/İdari Yargı/Adli Yargı-Avukat) sınavlarının sonuçları açıklandı. ÖSYM tarafından yapılan açıklamaya göre sınav sonuçları duyuruldu. 2021 Adalet Bakanlığı sınav sonuçları sorgulama ekranı haberimizin devamında mevcut..

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından bugün bir açıklama geldi. ÖSYM yaptığı açıklamasında Aralık ayında yapılan Adalet Bakanlığı’nın sınav sonuçlarının duyurulduğu belirtildi. Sınav sonuçlarını sorgulamak isteyenler için sonuçların ÖSYM’nin resmi web sayfası üzerinden sorgulanabileceği belirtildi.

ERİŞİME AÇILDI

ÖSYM sınav kağıdına ilişkin yaptığı erişim açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“25 – 26 Aralık 2021 tarihlerinde uygulanan 2021-Adalet Bakanlığı Adli Yargı Hakim ve Savcı Adaylığı Yazılı Yarışma Sınavı (2021-Adli Yargı), 2021 Adalet Bakanlığı Avukatlar için Adli Yargı Hakim ve Savcı Adaylığı Yazılı Yarışma Sınavı (2021-Adli Yargı-Avukat), 2021 İdari Yargı Hakim Adaylığı Yazılı Yarışma Sınavı (2021-İdari Yargı) adaylarının cevap kâğıtlarının görüntüleri ve cevap kâğıtlarına yapmış oldukları işaretlemelerin optik okuyucular tarafından okunması sonucu elde edilen aday cevapları ve soruların doğru cevapları, sınava giren adayların sorulara verdikleri yanıtlarını ve değerlendirme sonuçlarını inceleyebilmeleri amacıyla ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden 20 Ocak 2022 tarihinde saat 15.45’ten itibaren 10 gün süreyle erişime açılmıştır”

SINAV SONUÇLARINI SORGULAMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN