İş İlanlarıİşkur İş İlanlarıKpss B Memur Alım İlanlarıKpss'siz Personel Alım İlanlarıÖzel Sektör İş İlanlarıPersonel Alımı

Haftanın ilk iş gününde duyuru yayımlandı! 81 bin 350 kişi için kamu ve özel sektör için alımlar başladı!

İş sahibi olmak isteyen milyonlarca vatandaş, İŞKUR’un yayımladığı personel alımlarını yakından takip ediyor. Bu kapsamda İŞKUR açık iş ilanları üzerinden yayımlanan son ilana göre 81 bin 350 kişi için personel alım ilanlarının yayınlandığı duyuruldu. 81 bin 350 kişi için kamu ve özel sektör için alımlar başladı. Başvuru şartları ve ilan detayları haberimizde:

Çok sayıda mesleğe yapılacak olan alımda başvuruların İŞKUR üzerinden online yapılacağı duyuruldu. Sisteme üye olanlar aşağıdaki link üzerinden meslek tercihi yaparak güncel 81 bin 350 ilan arasından kendine uygun olan ilanı inceleyerek başvuruda bulunabilir.

ÇOK SAYIDA MESLEĞE ALIM YAPILACAK

İŞKUR üzerinden yapılacak olan alımların çok sayıda meslek için geçerli olacağı belirtildi. İş arayanların mutlaka incelemesi gereken personel alımında bazı kamu kurumları KPSS şartı aramazken özel sektör için sınav ve mülakat şartının olmayacağının altı çizildi.

Beden İşçisi (Genel)

Temizlik Görevlisi

Makineci (Dikiş)

Satış Danışmanı / Uzmanı

Garson (Servis Elemanı)

Paketleme İşçisi

Güvenlik Görevlisi

Gazaltı (Mıg-Mag) Kaynakçısı

Ambar/Depo Görevlisi

Ön Muhasebeci

Şoför-Yük Taşıma

Konfeksiyon İşçisi

İŞKUR PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye’de Meslek ve Sanatlarını Serbestçe Yapabilmelerine, Kamu, Özel Kuruluş veya İşyerlerinde Çalıştırılabilmelerine İlişkin Kanun hükümleri saklı kalmak kaydıyla Türk Vatandaşı olmak.

18 yaşını tamamlamış olmak.

Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, millî savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

Kamusal haklardan mahrum bulunmamak.

En az ilköğretim mezunu olmak,

Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan, emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı alıyor olmamak.

Talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan başvurular, ilan-sınav sürecinin her aşamasında reddedilebilecektir. Kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir.

Kamu kurum ve kuruluşlarının özel kanunlarında yer alan özel şartları taşımak.

İLANLAR İÇİN TIKLAYIN