Bilim, Teknoloji

14.30’da Buluşalım Denmişti! Yerli Otomobil TOGG’un Logosu Paylaşıldı

Yerli otomobil TOGG’un resmi sosyal medya hesabı Twitter’dan  ‘14.30’da buluşalım’ şeklinde heyecanlandıran bir paylaşım yapılmıştı. Saat tam 14.30’da atılan tweetle TOGG’un logosu paylaşıldı.

Türkiye’nin otomobilinin üretimi için çalışmalar son sürat devam ediyor. 2022’te banttan inmesi hedeflenen yerli otomobilin üretim aşaması kamuoyu ile ”Türkiye’nin Otomobili” hesabından paylaşılıyor. Bugün de TOGG’un sosyal medya hesabından heyecan veren bir paylaşım yapıldı. Paylaşımda, “14.30’da buluşalım” denildi.

Videonun Sonunda TOGG’un Logosu Paylaşıldı

Paylaşım sonrası milyonlarca kişi heyecanla beklemeye başladı. Beklenen saat geldi ve TOGG’un sosyal medya hesabından paylaşım yapıldı. Paylaşıma, ”Doğu ile Batı’nın buluşma, bugün ve geleceğin kesişme noktası.” notu düşüldü ve bir videoya yer verildi. Videonun sonunda TOGG’un logosu paylaşıldı.

İşte TOGG’dan Heyecanlandıran Paylaşım

TOGG hesabından bugün heyecanlandıran bir paylaşım geldi. Paylaşımda 14.30 işaret edildi, “14.30’da buluşalım” ifadeleri kullanıldı. TOGG hesabından işaret edilen 14.30 saati geldi. Twitter hesabından söz verildiği üzere beklenen paylaşım yapıldı.