Bilim, Teknoloji

Milyonların Gözü 11.11’de! Merakla Beklenen n11 İndirimleri Belli Oldu! İşte Anlık İndirime Girecek Ürünler!

Her yıl Kasım ayında tüketiciyle buluşan n11.com’un 11.11 indirim kampanyaları belli olmaya başladı. 9 Kasım’da başlayan indirimlerin en büyüğü Kasım 11’de gerçekleşecek.

İndirim konseptinin öncüsü n11.com Kasım ayı kampanyalarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Her yıl Kasım ayının 11’nde milyonlarca üründe dev indirimler yapıyor. Giyimden kozmetiğe, elektronikten otomobile varana dek birçok üründe indirim uyguluyor. 270 binden fazla kayıtlı iş ortağıyla satış rekorları kıran n11 indirimleri ile hem iş ortaklarının hem de kullanıcılarının yüzünü güldürüyor. Gün boyu indirimlerin yanı sıra anlık indirimleri yakalayan kullanıcılar en pahalı ürünlere en dip fiyatlardan sahip olabilecek.

İşte başlıca n11 indirimleri;

  • Sweatshirt’lerde yüzde 70’e varan indirim
  • Ayakkabı kategorisinde yüzde 60’a varan indirim
  • Otomobil ve motosiklet ürünlerinde yüzde 60’a varan indirim
  • Yapı market ürünlerinde yüzde 30’a varan indirim
  • Oyun konsolu, oyun ve aksesuarlarında yüzde 35’e varan indirim

N11.com’dan 6GB İnternet Hediye!

“Kasım’da n11 Başkadır” temasıyla tüketicilerin yüzünü güldüren indirimler sunan n11, kullanıcılarına 9-10-11 Kasım tarihleri boyunca farklı kategorilerde özel indirimler sunuyor. Platform aynı zamanda bu tarihler arasında alışveriş yapan kullanıcılarına 6GB’a kadar ek internet hediye ediyor. Tüm operatörlerde geçerli hediye internetler ise 36 saat içerisinde kullanıcıların hatlarına yüklenecek.

Garaj11 Başkadır!

111 araçta büyük indirimler sunan 11.11 indirim kampanyaları 2. el araç arayışında olanlarında ilgisini çekti. Hayalini kurdukları otomobile n11.com’un 2. el araç satış platformu garaj11 ile kavuşmanın hayali kuranlar sürekli platformda geziniyor. Anlık indirimleri kaçırmak istemeyen kullanıcıların birçoğu saatini Kasım’ın 11’inde 11.11’e kurmuş durumda.

n11.com’un 2. el araç satış platformu garaj11’de ayrıca sunulan lojistik hizmeti sayesinde müşteriler aldıkları aracı ücretsiz evlerinin kapısının önüne kadar gelmesini sağlayabiliyor. Kampanya kapsamına garaj11’den araç alanlar, aldıkları araçlarda aracın motor, şanzıman, diferansiyel, tork konventörü ve elektrik sisteminde meydana gelebilecek arızaları teminat altına alan 3 ay/ 5.000 km garanti fırsatından da yararlanabiliyor.