Bilim, Teknoloji

Trendyol Kasım İndirimi Ne Zaman? Trendyol Süper İndirim Günleri Ne Zaman Başlıyor?

Trendyol Kasım ayı süper indirim günleri için sabırsız bekleyiş devam ediyor. 2009 yılında online alışveriş platformuna dahil edilen 11.11 indirim günleri etkinliği için marka, hangi kategorilerde satışa sunulan ürünleri açıkladı. İşte Kasım ayı süper indirim günleri…

Pandemiyle birlikte artan internet alışverişi alışkanlıkları tüketicilerin indirimleri yakından takip etmesine neden oldu. Aradığı tüm ürünleri en iyi fiyata mağazaya gitmeden almak isteyen kullanıcılar Trendyol Kasım indirimi 2021 ne zaman? Sorularına yanıt aramaya başladı. Peki, Trendyol Kasım indirimi 2021 ne zaman? Trendyol Süper İndirim Günleri ne zaman? Trendyol indirimi ne zaman başlayacak?

Trendyol Kasım İndirimi 2021 Ne Zaman?

Trendyol Kasım İndirimi ya da Trendyol’un sitesinde yer alan ismiyle Trendyol Süper İndirim Günleri 9-12 Kasım tarihleri arasında yapılacak. Trendyol tarafından belirlenen binlerce ürün değerinin neredeyse yarısına satışa çıkacak. Ayrıca saatlik ve anlık indirimleri yakalayan kullanıcılar binlerce ürüne 1 TL, 10 TL gibi cüzi rakamlarla sahip olabilecek.

Trendyol Hangi Kategorilerde İndirim Yapacak?

Trendyol 11.11 kampanyası süresince indirim uygulayacağı kategorileri açıkladı. Buna göre; Yeni sezon ürünler başta olmak üzere gıda, içecek, petshop ürünleri, giyilebilir teknoloji, spor ve outdorr ürünleri vb. aklınıza gelen her kategoride indirim uygulayacak.

Trendyol Black Friday İndirimleri Ne Zaman?

Trendyol Black Friday ya da Kara Cuma indirimleri 25-29 Kasım tarihleri arasında olacaktır.