Diyanet Personeli

Kamuda FETÖ Temizliği ile İlgili Diyanet İşleri Başkanı'ndan Yeni Açıklamalar

 Kamuda FETÖ Temizliği ile İlgili Diyanet İşleri Başkanı’ndan Yeni Açıklamalar

Diyanet İşleri Başkanı: ” Çalışmalarımızı Adalet çizgisinden sapmadan, herkesi dinleyerek yapıyoruz. 15 Temmuz sonrası 81 ilde komisyonlar oluşturuldu. Adalet çizgisinden asla sapmamak üzere, her arkadaşımızı dinleyerek, hareket etmeye çalıştık.

BU YAPIYA GÖNLÜNÜ KAPTIRANLARA MİHRABI VERMEYİZ
Şu kararı ben arkadaşlarımıza kesin olarak ilettim, bu yapıya gönlünü kaptırmışlara mihrabı teslim etmeyiz. Ama aynı zamanda yanlış ihbarlarla arkadaşlarımıza zarar gelmesine de gönlümüz razı olmaz. Hiç bir arkadaşımızın mağdur edilmemesi hem de bu yapıya gönlünü kaptırmış herhangi bir insana herhangi bir caminin mihrabını vermemekte kararlıyız.” dedi. 

CUMHURBAŞKANI, BAŞBAKAN VE BAŞBAKAN YARDIMCISINDAN FETÖ TEMİZLİĞİ AÇIKLAMALARI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da G20 dönüşü uçakta yaptığı konuşmada kamudaki FETÖ temizliğine dair ” At izi , it izine karışmış, dikkat etmek lazım” demişti.

Kamudaki FETÖ temizliği ile ilgili Başbakan Binali Yıldırım bugün valiler toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.Başbakan Binali Yıldırım, “kuruyla yaşın bir arada yanmaması için herkes elini taşın altına koyacak, bu konuda hatalar yapılmışsa dönülür.” dedi. Ayrıca Başbakan Binali Yıldırım, valilere her ilde kriz masası oluşturulması talimatı verdi.

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli : ” FETÖ mensubu olmadığı halde görevden alınanları görevlerine iade edeceğiz” dedi.

Kamu haberlerinden, gündem haberlerinden, son dakika haberlerinden ve çok daha fazlasından anında haberdar olabilmek için mobil uygulamamızı hemen şimdi cep telefonunuza indirin.

Kamupersoneli.net – ANKARA