EkonomiGündem

Tiryakiler bundan sonra sigara içemeyecek! Sigara fiyatlarına büyük zam yapıldı: İşte sigara markalarının yeni zamlı fiyatları

Türkiye Tekel Bayiler Platformu Başkanı ve kurucusu Özgür Aybaş sabah saatlerinde çok önemli bir açıklama yaptı. Aybaş açıklamalarını sosyal medya hesabından yaptı ve sigara fiyatlarına zam yapıldığını belirtti.

Türkiye’de milyonlarca kişi sigara kullanıyor. Yapılan bu zammın ardından ‘artık pes’ denildiğini ifade eden vatandaşlar bu zamma tepkili davranıyor. Vatandaşların cebini yakacak olan zammın ardından sigara fiyatlarının her biri için fiyat sorgulaması yapılıyor.

1’ER LİRA ZAM

Aybaş Twitter hesabından yaptığı paylaşımda sigaralara zam geldiğini belirterek Aybaş’ın paylaştığı listeye göre bir sigara markasının ürünlerine 1’er Türk Lirası zam yapıldı.

Sigaraya zam haberini Türkiye Tekel Bayiler Platformu Başkanı ve kurucusu Özgür Aybaş sabah saatlerinde duyurdu. Aybaş sosyal medyadan bir tablo paylaştı ve sigaraların zamlı fiyatlarını da belirtti.

Konu ile ilgili olarak son zammın ardından; 16 Türk lirası olan sigaralar, 17 Türk lirası, 17 Türk lirası olan sigaralar 18 Türk lirası, 18 Türk lirası olan sigaralar 19 Türk lirası oldu.

SİGARALARIN YENİ ZAMLI FİYATLARI

Bu doğrultuda sigara fiyatları şöyle oldu:

Marlboro Edge 17 TL,

Marlboro Edge Blue 17 TL,

Marlboro Touch Blue, Gray, White 18 TL,

Marlboro 19 TL,

Parliament 19,50 TL,

Parliament Midnight Blue 18,50 TL,

Muratti 17 TL,

Muratti Blue 16 TL,

Lark 16 TL,

Chesterfield 15,50 TL,

LM 15,50 TL