İş İlanlarıİşkur İş İlanlarıKamu PersonelleriPersonel AlımıSağlık PersoneliSözleşmeli Personel Alım İlanları

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi birçok alanda sözleşmeli personel alacak: Büro personeli, hemşire, tekniker alım ilanı…

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörlüğü‘nce verilen son iş ilanına göre üniversite bünyesinde yeni 32 sözleşmeli personel istihdam edilecek. KPSS puan şartı ile yapılacak alımlarda 60 puan almış olmak gerekiyor. Adaylardan en az ön lisans derecesine sahip olmaları bekleniyor. İlana dair tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

ADAYLARDA ARANAN ŞARTLAR

Başvuracak adayların yukarıdaki tabloda belirtilen şartlar ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinde belirtilen şartları taşıyor olması,

Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak,

Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış veya muaf olmak veya tecilli olmak,

657 sayılı Kanunun 53. maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla ilan edilen sözleşmeli personel pozisyonuna ilişkin yataklı tedavi kuramlarında 24 saat esasına dayalı çalışmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı bulunmamak.

KPSS sınavına girmiş olmak. (Lisans mezunları için 2020 KPSS P3, Ön lisans mezunları için 2020 KPSS P93 puanı esas alınacak.)

Başvurular bugün itibariyle başladı, 14 Ekim’e kadar devam edecek. Başvurular üniversitenin https://ilan.aybu.edu.tr/ sayfası üzerinden yalnızca online olarak yapılacak.

ADAYLARDAN İSTENEN BELGELER

İş Talep Başvuru Formu(AYBÜ Personel Daire Başkanlığı Web Sitesinden yayımlanacaktır.) (İlgili form bilgisayara indirilip, bilgisayarda doldurulup çıktı alınacak ve ıslak imza ile imzalandıktan sonra tekrar sisteme yüklenecektir.)

Beyan Formu (AYBÜ Personel Daire Başkanlığı Web Sitesinden yayımlanacaktır.) (İlgili form bilgisayara indirilip, bilgisayarda doldurulup çıktı alınacak ve ıslak imza ile imzalandıktan sonra tekrar sisteme yüklenecektir.)

Mezuniyet Belgesi (E-devlet üzerinden alınan mezun belgesi çıktısı. Sorgulama kodu üzerinde silinti ve kazıntı olmayacaktır)

Nüfus Cüzdanı Örneği

KPSS Sonuç Belgesi (Sorgulama kodu üzerinde silinti ve kazıntı olmayacaktır)

Tecrübeyi Gösteren Belge (İlan şartlarında tecrübe isteniyorsa, SGK, BAĞ-KUR, Emekli Sandığı dökümü ile İlgili Makama Belgesi)

TAM İLAN METNİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ!!!