İş İlanlarıİşkur İş İlanları

Belediye bünyesine en az lise mezunu kadrolu işçi alımı yapılıyor!

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü aracılığı ile Çilimli Belediye Başkanlığı tarafından bir ilan yayımlandı. Bu ilanda kadrolu işçi alımı yapılacağı ifade edildi. Yayımlanan personel alım ilanında Düzce Çilimli Belediye Başkanlığına 6 su hazırlama işçisi alımı yapılacağı vurgulandı.

ŞARTLAR

Söz konusu ilana başvuru yapacak olan adaylarda bazı şartlar aranmaktadır. Bu şartlara haiz olmayan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir. Bu doğrultuda adaylarda aranan şartlar “18 yaşını doldurmuş olmak, 60 yaşını doldurmamış olmak, erkek adayların askerliğini yapmış olması veya askerlikle herhangi bir alakası bulunmaması” şeklinde belirtilmiştir.

BAŞVURU DETAYLARI

Başvuru şartlarını taşıyan adaylar başvurularını alınan 6 su hazırlama işçisi için başvurular İŞKUR resmi internet sayfası üzerinden 00006291591 iş ilan numarası üzerinden gerçekleştirebileceklerdir.

Başvuru şartlarını taşıyan adaylarda 6 yıl deneyim şartı aranıyor. Başvuru yapacak olan adaylar başvurularını 24 Eylül 2021 tarihine kadar yapabileceklerdir. Söz konusu başvurular 3 farklı yöntem ile yapılabilecek. Online olarak İŞKUR üzerinden başvuru yapılabileceği gibi şahsen müracaat yapmak isteyen adaylar alımı yapılacak ilçenin yer aldığı sınırlar içerisinde yer alan il şube müdürlüklerine şahsen başvuru yapacaklardır.

En az lise mezunu işçi alımı için ALO 170 hattı üzerinden de başvuru yapılabileceği belirtildi.