Ekonomi

Bursa İcra Dairesi İcradan Satılık Dubleks Daire Veriyor! Satılık Taşınmaz İlanı Verildi!

T.C. Bursa 11. İcra Dairesi icradan satılık daire ilanı yayımladı. İlk satış günü 1 Eylül olarak belirtildi ve satış işlemi Bursa Merkez’de gerçekleştirilecek.

İlanda satışa çıkarılan konutun özellikleri ise şu şekilde:

Bursa İl, Osmangazi İlçe, 2162 Ada, 7 Parsel, ELMASBAHÇELER Mahalle/Köy, 6 No’lu Bağımsız Bölüm Bilirkişi raporuna göre; Osmangazi ilçesi, Elmasbahçeler Mah.de kain, 2162 ada 7 parsel sayılı, 164.00 m2 miktarlı üzerine kat irtifakı kurulu ?Arsa? vasıflı ana taşınmaz. 4+Çatı katı, (150/848) arsa paylı, (6) no’lu Dubleks konutun (1/1) pay üzerinden tamamı. Osmangazi ilçesi, Elmasbahçeler Mah. Gazlı Sok. Ceylin Mira Apt. No:77/6-Bursa adresinde bulunan taşınmaz. Yukarıda anılan adreste yer alan Betonarme karkas inşaat niteliğinde yapılmış tüm katları mesken/daire olarak kullanılan katlar arası irtibatı mermer kaplı merdiven ve asansörle sağlanan, eğik çatılı üzeri sandviç panel sac örtülü 5 yıllık olduğu beyan edilen, bodrum katında 3 araçlık kapalı garajı da bulunan yapının son katında bulunan dava konusu (4) no’lu Dubleks Konutun; Alt Giriş Katı; Antre, mutfak, tuvalet bir oda salon, bu kata içeriden masif ahşap kaplı merdivenle bağlantılı, Üst Dubleks katı; Sahanlık holü, Banyo + tuvalet 2 yatak odası açık teras iç birimlerinden oluşmaktadır. Antre, mutfak, ıslak alanlar ve terasın döşeme kaplamaları seramik, salon ve yatak odalarının laminant parke kaplıdır. Islak alanlar hariç diğer mekanların duvarları, alçı sıva üzeri macunlu plastik boyalı, tavanları sıvalı kartonpiyerli alçıpan ışık bantlıdır. Islak alanların duvarları tavana kadar seramik kaplıdır. Daire giriş kapısı çelik diğer iç mekanların laminant kaplı ahşap kapı, pencereleri ısıcamlı ahşap desenli pvc plastik profil doğramadan imal edilmiştir. Mutfakta; renkli granit tezgah, alt ve üst mdf dolaplar, banyosunda, klozet ,lavabo duş kabin mevcuttur, Su ve elektrik doğalgaz abonelikleri bulunan kombi kaloriferle ısıtılan taşınmazın 90.00 m2 net, 115.00 m2 brüt alanında olduğu tespit olunmuştur. Dava konusu İpotekli taşınmazın üzerine konuşlandığı parselin çevresinde bulunan, komşu parsellerin de genelde konut amaçlı olarak inşa edilmiş, 4-5 katlı konut tipi binalarla yapılaşarak yörenin meskun hale getirildiği, taşınmazın bulunduğu muhitin belediyenin her türlü altyapı hizmetinden faydalandığı, çevresinde, Açık Semt Pazarı Okul, Cami ve yeşil alanları ve Kamu binaları bulunan, taşınmaza ulaşımın, Belediye toplu taşıma araçları ile kolay bir şekilde yapıldığı görülmüştür.

Konutun Diğer Özellikleri ve Bedeli

Yüzölçümü 164 m2
Arsa Payı 150/848
İmar Durumu Var
Kıymeti 330.000,00 TL
KDV Oranı %1
Kaydındaki Şerhler tapu kaydındaki gibidir

İlk Satış Günü 1 Eylül

Birinci satış günü 1 Eylül 2021 günü saat 15:00 – 15:05 arası olacak şekilde planlandı. İkinci satış ise 27’sinde yine aynı saatler arasında yapılacak.

Satış yeri ise Bursa Merkez Adliyesi Konferans Salonu ( Zemin Kat D Blok) MERKEZ / BURSA – Bursa Adalet Sarayı Zemin Kat D Blok Merkez/Bursa olarak duyuruldu.