Ekonomiİş İlanlarıÖzel Sektör İş İlanlarıPersonel Alımı

Kent Gıda 6 bin 500 kişiye istihdam sağlayacak!

Mondelez International Türkiye markası olan Kent Gıda’dan 6 bin 500 kişiye istihdam müjdesi geldi. Kent, Ramazan Bayramı’nda 6 bin 500 kişiye istihdam sağlayacak. Konuyla ilgili şirketten açıklama geldi.

Kent 6 bin 500 istihdam açıklamasında Ramazan Bayramı için planladığı üretimi tamamladığını ifade ederek, istihdamın her zamankinden daha fazla önemli olduğu bu dönemde, Türkiye genelinde bayram şekeri dağıtmaya devam edeceklerini belirtti.

6 BİN 500 KİŞİYE EK İSTİHDAM SAĞLAMAYA DEVAM EDİYORUZ

6 bin 500 istihdam açıklaması Mondelez International Türkiye Genel Müdürü İhsan Karagöz tarafından yapıldı. Karagöz yaptığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı

“Toplam net hasılatımızın yüzde 20’sini hediyelik ve ikramlık şeker kategorisi oluşturuyor. Bu bayram dönemi için de Gebze’deki üretim tesisimizde 11 bin tonluk üretim gerçekleştirdik. Bununla birlikte özellikle belirtmek isterim ki istihdamın her zamankinden daha da önem kazandığı bu günlerde, Türkiye genelinde kasaba pazarları da dahil olmak üzere, 35 bin satış noktasında bayram şekeri dağıtmaya ve bayram döneminde 6 bin 500 kişiye ek istihdam sağlamaya devam ediyoruz”