İş İlanlarıİşkur İş İlanlarıKpss'siz Personel Alım İlanlarıPersonel Alımı

5 farklı kamu kurumu daha KPSS’li ve KPSS şartsız personel alımı yapacak!

Bugün 5 kamu kurumu daha yeni iş ilanı yayınladı. Bugün yayınlanan personel alım ilanları ile birlikte 25 resmi kuruma KPSS'li ve KPSS'siz 12 bin 600 memur ve işçi alımı yapılacak... Tüm detaylar bu kariyer sayfasında...

Bugün (15 Mart 2021) Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) ve Resmi Gazete’de yeni kamu iş ilanları yayınlandı. Yayınlanan iş ilanlarına göre 5 farklı devlet kurumu, KPSS şartlı ve KPSS şartsız 12 bin 600 personel alımı yapacak. Personel alan kurumlar arasında İçişleri Bakanlığı’na bağlı Jandarma, Sahil Güvenlik Komutanlığı, üniversite hastanesi ve TÜBİTAK var. Bunların haricinde ise 20 farklı resmi kurumun memur-işçi alımı başvuruları da devam ediyor…

Peki, 15 Mart 2021 tarihi itibari ile hangi kamu kurumları memur alımı veya kadrolu işçi alımı yapıyor… İŞKUR aracılığı ile eleman alan belediyeler ve SYDV şubeleri hangileri? Başvuru şartları, başvuru adresleri, hangi mesleklerden kaç kişi alınacağı ve diğer tüm detaylar aşağıda ayrıntıları ile birlikte verilmiştir.

BUGÜN PERSONEL ALIM İLANI YAYINLAYAN KURUMLAR

1 – Balıkesir Üniversitesi yeni bir iş ilanı yayınladı. İlana göre Balıkesir Üniversitesi bünyesinde istihdam edilmek üzere personel alımı yapılacak. Yayınlanan ilan detaylarında, 2020 KPSS (B) grubu puan sıralamasına göre sözleşmeli personel alımı yapılacağı belirtildi.

2020 KPSS (B) grubu puan sıralamasına göre sözleşmeli personel alımı yapılacak!

2 – 2021 yılı Jandarma Genel Komutanlığı‘na (JGK) Ve Sahil Güvenlik Komutanlığı’na (SG) muvazzaf/sözleşmeli (erkek/kadın) astsubay temin edilecektir. Jandarma Astsubay alımı başvuruları 15- 28 Mart 2021 tarihleri arasında internet üzerinden yapılacaktır. JGK personel temine yönelik detaylar; “2021 ( https://www.kamupersoneli.net/ )Yılı Jandarma Genel Komutanlığı Muvazzaf/Sözleşmeli Astsubay Başvuru Kılavuzu” ve “2021 Yılı Sahil Güvenlik Komutanlığı Sözleşmeli Astsubay Başvuru Kılavuzu’nda belirtilmiştir. Kılavuzu görüntülemek için aşağıda EK’ler sunulmuştur.

Jandarma ve Sahil Güvenlik Astsubay Temini Başvuruları Başladı!

3 – Bursa Test Ve Analiz Laboratuvarları (BUTAL) bugün Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) sayfasında yeni iş ilanları yayınladı. İŞKUR’un ‘’Kamu iş ilanları’’ sayfasında yer alan ilanlara göre Bursa Test Ve Analiz Laboratuvarları, kendi bünyesinde daimi olarak istihdam etmek üzere sözleşmeli personel alımı yapacak. Personel alımı başvuruları bugün başladı ve başvuruları 15-19 Mart 2021 tarihleri arasında yapılacaktır.

Bursa Test Ve Analiz Laboratuvarları 15-19 Mart 2021’de İŞKUR aracılığı ile personel alımı yapacak!

4 – Gazi Üniversitesi bugün Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) sayfasında yeni iş ilanları yayınladı. İŞKUR’un ‘’Kamu iş ilanları’’ sayfasında yer alan ilanlara göre Gazi Üniversitesi Rektörlüğü, kendi bünyesinde (https://www.kamupersoneli.net/) daimi olarak istihdam etmek üzere kadrolu işçi alımı yapacak. İşçi alımı başvuruları bugün başladı ve başvuruları 15-19 Mart 2021 tarihleri arasında yapılacaktır.

Gazi Üniversitesi 15-19 Mart 2021’de İŞKUR aracılığı ile işçi alımı yapacak!

5 – Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) sayfasında yeni bir iş ilanı yayınladı. İlana göre Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, İŞKUR üzerinden işçi alımı yapacak. Toplamda 36 işçi alımı yapılacak olup, başvurular 19 Mart 2021 tarihinde sona erecektir.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü İŞKUR üzerinden daimi işçi alımı yapacak!

BAŞVURUSU DEVAM EDEN MEMUR ALIM İLANLARI

Aşağıda verilen bağlantıyı tıklayarak, başvurusu devam eden memur alım ilanlarına veya işçi alım ilanlarının detaylarına ulaşabilirsiniz. Tüm güncel kamu iş ilanları tek sayfada…

2021 Mart-Nisan ayı memur alımı yapan kamu kurumları! KPSS’li ve KPSS’siz 8 bin personel alınacak