İş İlanlarıİşkur İş İlanlarıPersonel Alımı

Bursa Test Ve Analiz Laboratuvarları 15-19 Mart 2021’de İŞKUR aracılığı ile personel alımı yapacak!

Bursa Test Ve Analiz Laboratuvarları KPSS şartsız olarak İŞKUR üzerinden teknisyen, tekniker ve büro memuru kadrolarına 35 yaşını doldurmamış toplam 5 personel alımı yapacak.

Bursa Test Ve Analiz Laboratuvarları (BUTAL) bugün Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) sayfasında yeni iş ilanları yayınladı. İŞKUR’un ‘’Kamu iş ilanları’’ sayfasında yer alan ilanlara göre Bursa Test Ve Analiz Laboratuvarları, kendi bünyesinde daimi olarak istihdam etmek üzere sözleşmeli personel alımı yapacak. Personel alımı başvuruları bugün başladı ve başvuruları 15-19 Mart 2021 tarihleri arasında yapılacaktır.

KADRO DAĞILIMI

Bursa Test Ve Analiz Laboratuvarları KPSS şartsız olarak İŞKUR üzerinden teknisyen, tekniker ve büro memuru kadrolarına 35 yaşını doldurmamış toplam 5 personel alımı yapacak. Konu ile ilgili yapılan bilgilendirmede ‘’TÜBİTAK BUTAL Birimlerinde İstihdam Edilmek Üzere Personel Alımı Yapılacaktır. Kurumumuz birimlerinde görev almak üzere 4857 sayılı İş Kanununa tabii olarak çalışacak personel istihdam edilecektir’’ denildi. Peki, başvuru şartları nelerdir? İş başvuruları nasıl yapılır? İşte detaylar…

İŞ BAŞVURUSU

Personel alımına ilişkin ilan 10/03/2021-14/03/2021 tarihleri arasında İŞ-KUR internet sitesinde yayımlanmış olup, şartları sağlayan adaylar başvurularını İŞKUR üzerinden yapacaklardır.

BELGE TESLİM TARİHİ VE YERİ

İŞKUR tarafından bildirilen nihai listede yer alan adayların Ek-1’de yer alan belgeleri 19/03/2021 tarihinden itibaren 26/03/2021 tarihi mesai bitimi saat 17:30’a kadar butal.ik@tubitak.gov.tr adresine e-posta yoluyla göndermeleri gerekmektedir.

26/03/2021 mesai bitiminden sonra gönderilen evraklar dikkate alınmayacaktır. Belgelerini göndermeyen ya da eksik gönderenler ile geçersiz başvurular sözlü mülakata alınmayacaktır.

MÜLAKAT TARİHİ VE YERİ

Sözlü mülakat gün, saat ve yeri ile mülakata katılmaya hak kazanan adaylar www.butal.tubitak.gov.tr adresinden duyurulacaktır. Bu duyuru tebligat mahiyetinde olup, ayrıca ilgililerin adreslerine posta yoluyla tebligat yapılmayacaktır.

İŞKUR ziraat teknikeri alımı için yeni iş ilanları yayınladı!

Bursa Kestel Belediyesi personel alım ilanı yayınladı!