İş İlanlarıÖzel Sektör İş İlanları

Aylık en az 5 bin TL’ye Trendyol Express’te çalışma şansı!

Son dönemlerin en çok tercih edilen alışveriş uygulamalarından biri olan Trendyol, bünyesinde çalışacak kuryeler arıyor. Kuryelere dağıtılan parça başı + KDV şeklinde ödeme yapacak olan Trendyol Express ile aylık en az 5 bin TL kazanmak mümkün. Bunun için Trendyol Express çalışma şartlarını taşımak yeterli.

Özellikle kampanya dönemlerinde alışveriş sevenlerin en çok ziyaret ettiği Trendyol, müşterilerine hızlı bir şekilde ürünlerini ulaştırmak için normal kargo firmalarının yanı sıra Trendyol Express ile birlikte çalışıyor. Trendyol Express, iş arayanlara kendi araçlarıyla ayda en az 5 bin TL kazanma şansı sunuyor.

DAĞITILAN KARGO BAŞI 4 TL + KDV

Yapılan açıklamaya göre Trendyol Express ailesine katılanlar gün içerisinde dağıttıkları ilk 40 parça için 4 TL + KDV ödemesi alırken, kalan kargolar için 3,5 TL + KDV şeklinde ödeme almaktadır. Sadece Pazar günlerinin çalışılmadığı iş kolunda, mesainin erken başladığı ve kişinin becerisine göre mesainin öğleden sonra 2 – 3 gibi bittiği belirtilmektedir.

ARAÇ ŞART

Çalışmak isteyenlerin B sınıfı ehliyeti olması ve Trendyol Express’in belirttiği kriterler içerisindeki bir araca sahip olması gerekmektedir. Başvuruların online olarak alındığı Trendyol Express kurye personeli olmak için aşağıdaki link üzerinden başvuruda bulunabilirsiniz.

Gelen bilgiye göre kurye ihtiyacına göre ortalama 2 hafta içerisinde Trendyol firması tarafından geri dönüş sağlanmaktadır.

ŞAHIS FİRMASI GEREKİYOR

Express’te kurye olarak çalışmak isteyenlerin araç şartı dışında şahıs firması da kurmasının gerektiği ifade edildi. Şahıs firması üzerinden Trendyol’a her hafta fatura kesilmesi gerektiğinin belirtildiği personel alımında günlük en az 70 kargo dağıtılabileceği belirtiliyor.

TRENDYOL EXPRESS’TE ÇALIŞMAK İÇİN GEREKLİ BELGELER

Trendyol Express resmi web sayfasında yayımlanan şartlara göre başvuruda bulunmak isteyenlerin hazırlaması gereken belgeler şu şekilde ifade edildi:

Sürücü ehliyeti

Temiz sabıka kaydı

Araç ruhsatı

Sürücü profil fotoğrafı

Sürücünün tam yüzü ve omuzlarının üst kısmı da dahil olmak üzere öne bakan, ortalanmış güneş gözlüğü olmayan bir fotoğraf olmalıdır.

DETAYLI BİLGİ VE BAŞVURU İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Bir Yorum

  1. 2018 Model Fiat Fiorino aracımla Trend yolda çalışmak istiyorum.. B sınıfı Ehliyetim mevcuttur.SRC2 SRC4 ve Psikoteknik belgem mevcuttur.
    GSm:05423255801