Adalet Personeliİş İlanlarıKamu Personelleri

Adalet Bakanlığı personel alımı başvuruları başladı! Adalet Bakanlığı personel alımı başvuru ekranı!

Dün Adalet Bakanı Abdulhamit Gül yapmış olduğu açıklamasında personel alımının yapılacağını duyurmuştu. Yayımlanan ilanla birlikte Adalet Bakanlığı personel alımı başvuruları başladı. Yayımlanan personel alım ilanında adaylarda aranan şartlar ve başvuru detayları aktarıldı. Adalet Bakanlığı personel alımı başvuru ekranı haberimizde mevcut

23 Şubat Resmi Gazete kararlarında bugün Adalet Bakanlığı personel alımı 2021 ilanının yayımlandığı görüldü. Adalet Bakanlığı lise mezunu olarak personellerinde alınacağı duyurdu. Adalet Bakanlığı personel alımı başvuru ekranı E-Devlet üzerinden aktif edildiği ve adayların buradan başvurabileceği açıklandı. 2021 Adalet Bakanlığı personel alım detaylar haberimizde

ADALET BAKANLIĞI LİSE MEZUNU PERSONEL ALIMI

Adalet Bakanlığı ve CTE bünyesine toplam da 13 bin 202 personel alımı gerçekleştirilecek. Dün yapılan duyuru sonrasında bugün personel alım ilanı yayımlandı. Yayımlanan ilanlara göre kamuya lise mezunu personel alınacağını ifade ederek detayları aktardı.

ADALET BAKANLIĞI İLANLARI

2021 Adalet Bakanlığı personel alım ilanı içerisinde, Büro Memuru, Zabıt Katibi, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Şoför, Aşçı, İşaret Dili Tercümanı, Gardiyan, Sağlık Personeli, CTE 5358 İKM gibi pek çok kategoride personellerin alınacağı aktarıldı.

CEZA İNFAZ KURUMU PERSONEL ALIMI DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

BAŞVURULAR E-DEVLET ÜZERİNDEN

Bakanlık personel alım için başvuruların E-Devlet üzerinden yapılacağı aktarıldı. Adaylar aşağıda belirtilen link üzerinden giriş yaptıktan sonra başvurusu açılan bakanlık ilanları için başvuruda bulunabilecek.

E-DEVLET ADALET BAKANLIĞI İŞ BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYIN