Adalet PersoneliGündem

Bakan son dakika duyurdu! Kamuya 13 bin 202 personel alınacak!

Gelen bir son dakika haberine göre Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, çeşitli kadrolarda görevlendirilmek üzere 13 bin 200 personel alımı yapılacağını duyurdu. Yapılacak olan alımın kadrolarını açıklayan Bakan Gül, paylaşımını Telegram grubu üzerinden yaptı.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, herkesi heyecanlandıran bir açıklama yaptı. Telegram üzerinden yaptığı açıklamasında personel alım ilanlarının yayımlandığını ve çeşitli kadrolara 13 bin 202 yeni personel alınacağını müjdeledi.

13 BİN 202 PERSONEL ALINACAK

Bakan Gül, yaptığı açıklamasının devamında, alımların infaz koruma memuru, mübaşir, zabıt katibi ve psikolog gibi çeşitli kadrolar üzerinden yapılacağını duyurdu. Adaylara şimdiden hayırlı olsun diyen Bakan, Adalet teşkilatının güçlendirileceğini duyurdu.

ÇEŞİTLİ KADROLARA ALIM YAPILACAK

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, mesajlaşma uygulaması olan Telegram üzerinden yaptığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Sevgili genç arkadaşlarım, personel alım ilanımız yayımlanıyor. İnfaz koruma memuru, mübaşir, zabıt katibi, psikolog gibi çeşitli kadrolara 13 bin 202 yeni personel alıyoruz. Adalet teşkilatımızı sizlerle güçlendireceğiz. Şimdiden hayırlı olsun”