Kpss A Memur Alım İlanları

Şahinbey Belediye Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı Duyurusu (DPB)

Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesinde Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanlıüı Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavıyla ilişkili bir duyuru yayımlandı. duyuruya göre ; Şahinbey Belediyesi Teftiş Kurulu Müdürlüğüne, Giriş sınavıyla açık bulunan GİH sınıfından 5 adet 6. dereceli müfettiş yardımcısı alınacağı belirtilmiş. Sınav yazılı (test türü) ve sözlü olarak iki aşamadan yapılacaktır.

Yazılı Sınav Ne Zaman Yapılacak?

Devlet Personel Başkanlığı’nda Şahinbey Belediye Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı Duyurusuyla alakalı ilanda yazılı sınavın 10 Nisan 2016 tarihinde pazar günü saat 10:00’da gerçekleşeceği belirtilmiş.

Yazılı Sınav Nerede Yapılıyor?

Yazılı Sınav Şahinbey Belediyesi, Kolejtepe Mahallesi Yeşilcami Cad. No:8 Şahinbey/GAZİANTEP adresnde yapılacak.

Başvuru Şartları Neler?

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu (DMK) ‘nın 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşımak, eğitim süresi en az 4 sene olan işletme, iktisat, hukuk, siyasal bilgiler, iktisadi ve idrai bilimler fakültelerini ya da bunlara denkliği yetkili makamlarca kabul edilen yurt içi ya da yurt dışı öğrenim kurumlarından birini bitimiş olmalaları, 1 Ocak 2016 tarihi itibariyle 36 yaşını geçmemiş olmak, Görevine yerine getirmesinde herhangi bir sakınca oluşturacak sağlık probleminin bulunmuyor olması,  Erkek adaylar için askerlik görevinin tamamlanmış olması yada askerlikle ilişiğinin bulunmaması, ÖSYM tarafından 5-6 Temmuz 2014 ve 4-5 Temmuz 2015 tarihlerinde gerçekleşen KPSS (A) grubunda , (KPSSP 35) puan türünden 75 puan yada yukarı puan almış olmak. Müfettişlik için gereken karakter yapısına sahip olmak.

İlgili ilanın tamamı ve detaylarına ulaşmak için TIKLAYINIZ.

 Kamupersoneli.net