Belediyeler

Kocaeli Gölcük'te bulunan otopark yerleri kiraya verilecektir!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı Resmi Gazete’de Gölcük’te bulunan otopark yerleri kiraya verileceğini duyurdu. Yapılan duyuruda, Kocaeli Büyükşehir Belediyesine bağlı 6 farklı adreste bulunan otoparklar ihale usulü kiraya verilecektir.

Kurum tarafından yayınlanan resmi açıklama şöyle;

İhale ve Teklif Açma Tarihi: 14.02.2020 10:00

İhalenin Yapılacağı Yer / Başvuru Adresi : Belde A.Ş. Genel Müdürlük Toplantı Salonu, Sanayi Mahallesi, Ömer Türkçakal Bulvarı, No:40 İzmit/KOCAELİ.

İhale Usulü: 2886 Sayılı DİK, Kapalı Teklif Usulü

İhale Türü: Kiraya Verme

İHALE İLANI

1. İhaleyi Yapan İdare: Belde Özel Sağlık ve Eğitim Hizmetleri Sosyal Hizmetler Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Pazarlama ve Ticaret A.Ş.

a) Adresi: Belde A.Ş. Genel Müdürlüğü, Sanayi Mahallesi, Ömer Türkçakal Bulvarı, No:40 İzmit/KOCAELİ

b) Telefon No: 0 (262) 335 13 07 – 0 (262) 335 15 88

c) Faks No: 0 (262) 335 55 40 – 0 (262) 335 41 86

d) web/e-mail: www.beldeas.com / bilgi@beldeas.com

2. İhalenin Konusu: Kocaeli İli, Gölcük İlçe sınırları içerisinde bulunan ve aşağıda bilgileri belirtilen yol üstü otopark yerlerinin, Belde Özel Sağlık ve Eğitim Hizmetleri Sosyal Hizmetler Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Pazarlama ve Ticaret A.Ş. tarafından 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35/a, 36 ve devamı maddeleri kapsamında “Kapalı Teklif Usulü” ile ihalesi yapılarak işletilmesinin kiraya verilmesi.

3. İhalenin Usulü: 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35/a, 36 ve devamı maddeleri kapsamında “Kapalı Teklif Usulü”.

4. İhalenin Tarih ve Saati, Yeri: Aşağıda belirtilen tarih ve saatte; Belde A.Ş. Genel Müdürlük Toplantı Salonu, Sanayi Mahallesi, Ömer Türkçakal Bulvarı, No:40 İzmit/KOCAELİ.

5. Diğer Bilgiler: İşletilmesi kiraya verilecek iş yerinin; “adresi, cinsi, kullanım alanı, kiralama süresi, kiralama süresinin başlangıç ve bitiş tarihleri, aylık ve toplam tahmin edilen kira bedelleri, geçici teminat bedeli, iştirak teminatı bedeli, ihale şartnamesi satış bedeli, ihale teklif zarflarının son teslim tarih ve saati, ihalenin tarih ve saati” hususlarındaki bilgiler aşağıda belirtilmiştir.

6. İhale Şartnamesinin Bedelsiz Olarak Görülebileceği ve Satın Alınabileceği Yer: Belde A.Ş. Genel Müdürlüğü (Ticaret Müdürlüğü) , Sanayi Mahallesi, Ömer Türkçakal Bulvarı, No:40 İzmit/KOCAELİ

İş yerine ve ihaleye ait bilgileri görüntülemek için buraya tıklayınız