Gündem

İstanbul İstiklal Caddesinde Patlama Oldu

Güzel bir sabaha uyanan İstanbulluların günü güzel geçemedi. İstanbul ‘un en işlek yeri olan sabah saatlerinde en ziyaret edilen İstiklal Caddesinde patlama yasandı.

İstanbul İstiklal Caddesi’ nde meydana gelen patlama sonrasın da ve yaralılar olduğu biliniyor. İstanbul İstiklal Caddesi’ nde meydana gelen patlama sonra şuanda 2 yaralı olduğu açıklaması var.  İstanbul İstiklal Caddesi ‘ ne  araç giriş çıkışı durumu şuan itibari ile yasak ve  yol kapatıldı.

İstanbul İstiklal Caddesi’ nde olan patlama sonucunda helikopter olay yerine geliyor.  İstanbul İstiklal Caddesi’ nde meydana gelen  Patlama Demirören AVM yakınlarında  sabah saatlerinde gerçekleşti. Patlamanın olduğu Demirören AVM yakınlarına çok sayıda ambulansın gittiği biliniyor.

Polis ekiplerinin şuanda etrafını sarmış oldukları patlama yeri şuan için kimsenin giriş çıkışına açık değil. Kısa zaman içerisinde yaşanan peş peşe patlamalar için insanları en çok yer aldığı kalabalık olan ve şehrin kalbi olarak geçen yerlerde bu tür eylemler düzenleniyor.

Şuan olay yerinde bulunan polis ekipleri gelecek olan polis ekipleri için ve ambulanlar için vatandaşların olay yerinden uzaklaşması amacı ile uğraşıyorlar.

Yaşanan patlamanın sebebi canlı bomba olduğu biliniyor , 2 kişinin öldüğü 7 kişinin de yaralandığı belirlendi. Ölen kişilerden birinin canlı bomba olduğu düşünülüyor. Canlı bombanın bir yere giderken patladığı kanısına varılıyor ancak canlı bombanın amacının ise daha kalabalık bir yere gitmekte olduğu ve erken patladığı bilinmektedir.

Kamupersoneli.net