Akademik Personel

Resmi Gazete’de yayınlandı! En az 10 bin lira maaşla personel alımı yapılacağı açıklandı! Başvuru şartları duyuruldu

Türkiye’de üniversiteler akademik pozisyonları doldurmak amacıyla zaman zaman personel alım ilanı yayınlıyor. Bu personel alım ilanlarına başvuru yapan adaylarda üniversite bünyesinde çalışıyor. Son olarak Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yayınlanan öğrenim elemanı duyurusunda başvuru şartları da aktarıldı.

ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ PERSONEL ALIM İLANI YAYINLADI

Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yayınlanan personel alım ilanında, “Üniversitemize 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun ilgili maddeleri gereğince ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği’nin ilgili maddeleri uyarınca aşağıda unvanı, nitelikleri ve sayıları belirtilen kadrolara öğretim üyesi alınacaktır. Öğretim Üyesi kadrosuna başvuracak  adayların “Çankırı Karatekin Üniversitesi Öğretim Üyeliğine, Yükseltilme ve Atanma Yönergesinde öngörülen şartları sağlamış olmaları gerekir.” İfadeleri yer aldı.

Başvuru yapacak olan adaylar kurum tarafından kabul edildikleri durumunda yaklaşık 10 bin lira maaş alacak.

YAYINLANAN ÖĞRENİM ÜYESİ ALIM İLANINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

İstanbul Gedik Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yayınlanan personel alım ilanında ise, “Üniversitemize 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği’nin ilgili maddeleri uyarınca aşağıda belirtilen kadrolara öğretim elemanı alınacaktır.” Denildi.

Ayrıca başvuru yapacak adayların başvuru şartları da açıklandı:

1. Özgeçmiş(YÖK Formatında)

2. 2 Adet Fotoğraf

3. Nüfus Cüzdan Sureti

4. Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora Diploma fotokopileri ile yurtdışından alınmış Diploma, Unvan var ise denklik belgelerinin eklenmiş olduğu bir dilekçe ile birlikte başlıca araştırma eserleri, bilimsel çalışma ve yayınlarından oluşan 6 takım dosyayı Rektörlüğe ilan tarihinden itibaren 15 gün içerisinde (26.10.2019-09.11.2019) şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

5. Eşdeğerliliği YÖK Tarafından Onaylanan Yabancı Dil Sınavına İlişkin Belge. (Varsa) Belirtilen şartları taşımayan ve süresi içerisinde başvurmayan adayların başvuruları ile postayla yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.

Başvuru dosyasında eksik belge olması halinde başvuru değerlendirmeye alınmayacaktır. Başvuru süresi, ilan tarihinden itibaren 15 gündür. (Son başvuru tarihi 09/11/2019) İlanlar ile ilgili tüm bilgiler, başvuru koşulları ve başvuru belgesi Üniversitemizin http://www.gedik.edu.tr adresinde yer almaktadır.

ÖĞRENİM ÜYESİ ALIM İLANINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ