Politika

Binali Yıldırım İzmir'i kaybetti Başbakan oldu İstanbul'u kaybetti Başkan yardımcısı mı oluyor?

Olası bakanlar kurulu değişiklileri köşe yazarları tarafından sıklıkla dile getirilmeye başladı. Bilindiği gibi 7 Ekim’de AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi’ne hazırlanıyor. Öncesinde Ankara kulisleri de bakanlık kurulu ile ilgili iddiaları peş peşe sıralıyor.

Candaş Tolga ışık bugünkü yazısında o iddialara bir yenisini ekledi. Işık’a göre Binali Yıldırım genel başkan yardımcısı oluyor hem de bir hayli yetkilerle donatılmış bir genel başkan yadımcısı.Işık’ın yazısındaki ilgili bölüm şöyle;”Cumhurbaşkanı yardımcısı sayısı dörde çıkıyormuş. Sağlık bakanı değişiyormuş. Süleyman Soylu tüm iç güvenlikten sorumlu başkan yardımcısı oluyormuş, İçişleri Bakanlığı da ona bağlanıyormuş.

Berat Albayrak dışişlerine çekilip Mevlüt Çavuşoğlu başkan yardımcısı yapılıyormuş. Oluyormuş da oluyormuş… Ne kadar üfleme ne kadarı gerçek bilmiyoruz. Günlerdir bitmek bilmeyen kabine değişikliği dedikoduları arasında altına imza atabileceğim tek bir doğru var.

O da şu: Binali Yıldırım başkan yardımcısı oluyor. Hem de bir hayli yetkili ve etkili bir başkan yardımcısı.”

Bir Yorum

  1. Söyleyin Binalı yıldırıma Erzincana faydası ne olmuş bizler görmedikde ondan

  2. Adam gibi adam hangi mevki olusa hak ediyor içinde vatan sevgisi var başka çakallar gibi koltuk sevdası yok helal olsun adam gibi adam

  3. YAKISIR ASLAN BINALIME DURUST ADALETLI NAMUSLU ADAM HELAL OLSUN KISKANANLAR CATLASIN BINALI YILDIRIM I SEVIYORUZ