Meb Personeli

MEB Müsteşar Yardımcılığına Yeni Atama

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığına Milli Eğitim Bakanlığı İstanbul İl Müdürü Dr. Muammer Yıldız atandı.  
 
Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı olan Dr. Muammer Yıldız daha önce Milli Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı Yapmıştır. Müsteşar Yardımcısı olan Dr. Muammer Yıldız daha sonra ise Milli Eğitim Bakanlığı İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü yapmıştır. 
 
Müsteşar Yardımcısı Ahmet Emre Bilgili, Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısının Dr. Muammer Yıldız olduğunu sosyal medya hesapları üzerinden duyurmuştur.  
 
Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı olarak aramıza katılan Dr. Muammer Yıldız’a hayırlı olsun diyor tebrik ediyoruz diyerek Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ahmet Emre Bilgili sosyal medya hesabı üzerinden kamuoyuna açıklamıştır. 
 
Dr. Muammer Yıldız Kimdir ? 
 
Dr. Muammer Yıldız 1967 yılında Erzurum’da doğmuştur. İlk ve Orta okulu Erzurum’da okuyan Dr. Muammer Yıldız lise eğitimini ise Ümraniye Lisesinde almıştır. Ardından Dr. Muammer Yıldız Atatürk Üniversitesi Matematik bölümünü bitirerek Şanlıurfa ilinde matematik öğretmeni olarak göreve başlamıştır. Dr. Muammer Yıldız 2004 yılında Milli Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulunda üyelik ve Başkan Yardımcılığı yapmıştır. Daha sonra Dr. Muammer Yıldız 2009 yılının Eylül ayında Milli Eğitim Bakanlığı İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanmıştır. Çok iyi derecede İngilizce bilen Dr. Muammer Yıldız evli ve 3 çocuk babasıdır. 
 

Bir Yorum

  1. Değişen kim . Müsteşar yardımcısı değişti yazmışsınız