Politika

23 Haziran İstanbul Seçim Anketi Sonuçları! Son Anket Sonuçlarında Kim Önde? İmamoğlu Mu? Binali Yıldırım Mı?

YSK kararıyla İstanbul’da tekrar yerel seçime gidilmesi sonrasında tansiyon yükselmeye devam ediyor..

Pek çok vatandaş “Ekrem İmamoğlu mu kazanacak, Binali Yıldırım mı kazanacak?” sorusuna yanıt ararken araştırma şirketleri ise anket düzenliyorlar.

23 Haziran İstanbul Seçimi için son anket sonuçları açıklandı. Peki Anket sonuçlarında kim önde? İmamoğlu mu? Binali yıldırım mı? İşte ayrıntılar…

23 Haziran İstanbul Seçim Anketi Sonuçları! Son Anket Sonuçlarında Kim Önde? İmamoğlu Mu? Binali Yıldırım Mı?

23 Haziran İstanbul seçimi öncesinde son anket sonucunu açıklayan Optimar Araştırma Şirketi Millet İttifakı adayı Ekrem İmamoğlu’nun, Binali Yıldırım’dan önde olduğunu işaret etti.

Ayrıca aradaki fark ise 4 olarak açıklandı.

SON ANKET SONUCU OY ORANLARI

Optimar’ın anketlerine göre, İstanbul seçmenin yüzde 52’si İmamoğlu derken, vatandaşın yüzde 48’inin AKP’nin adayı Binali Yıldırım’a oy vereceği tahmin ediliyor.

Diğer bir araştırma şirketi olan MAK Danışmanlık’a göre ise aradaki puan farkı 2 olarak gösteriliyor ama seçimin kazananı değişmiyor.

MAK Danışmanlık ve Araştırma Şirketi’nin 11 bin kişinin katılımıyla 15-20 Mayıs tarihleri arasında yaptığı anketin sonuçlarına göre, kararsız oylar dağıtıldığında Ekrem İmamoğlu yüzde 50,3, rakibi Binali Yıldırım ise yüzde 48,2 oy alıyor.

Saadet Partisi’nin adayı Necdet Gökçınar’a ise destek yüzde 0,75. 

Bir Yorum

  1. Proje kazansın.bu istanbulda biz yaşıyoruz.günlük hayatımızı kim kolaylaştırırsa o kazansın.belediyecilik budur.o yüzden geçmiş deneyimine ve söz verdiği işi yapan binali bey kazansın.ve inanıyorumki binalı yıldırımın internet sitesine girenler vicdanının sesine kulak vereceklerdir.çünkü akılalmaz derecede süper projeler var.

  2. Proje kazansın.bu istanbulda biz yaşıyoruz.günlük hayatımızı kim kolaylaştırırsa o kazansın.belediyecilik budur.o yüzden geçmiş deneyimine ve söz verdiği işi yapan binali bey kazansın.ve inanıyorumki binalı yıldırımın internet sitesine girenler vicdanının sesine kulak vereceklerdir.çünkü akılalmaz derecede süper projeler var

  3. Eher 16 bin oy almissa yildim gecersiz oylarda. Bence 100 bin oyla yildirim kazanmasi lazim.

  4. 17 senedir hep yandaşlarını zengin eden Binali Yıldırım çıkmış şunu yapcam bunu yapacağım 17 senedir neden yapmadınız her ay benim babamın 40 TL akbil parasını fazladan alanlara göz yumdunuz vicdanı olan insan görüyor adaletsizliği askeri ücret çalışan bizlerin elektrik. Su. DOGALGAZ. İett akbil. Nasıl fazladan para ödedigimizi gözümüz var görüyoruz… Şuan akbil ve İSKİ sudan yılda bizim cebimizde 1.100tl ye yakın para kalacak söyleyin Allah görüyor herkezin 1 oyu var aklı var ailemizin rahat yaşaması için çalışıyoruz.. not.. Yaz gelmiş DOGALGAZ yakan yok dogalgaza yüzde 10 indirim diyor kışın yüzde 20 indirse milletin cebinde harçlığı kalsın

  5. Binali yıldırım kazanacak buna eminim bir mhpli olarak binali beyle gurur duyuyom ve gurur duyuyoz

  6. Binali yıldırım kazanacak buna eminim bir mhpli olarak binali beyle gurur duyuyom ve gurur duyuyoz

  7. Binali yıldırım kazanacak buna eminim bir mhpli olarak binali beyle gurur duyuyom ve gurur duyuyoz ailece