Gündem

Kısmetse Olur Chris ve Mehtap Aşkı mı Başlıyor?

 Chris’e Mehtap ile ilgili sorular soruldu. Chris paranormal olaylar ile ilgileniyor ve Amazon’daki askerlere dövüş öğretiyor. Evdekiler Chris ve Mehtap’ı yakıştırırken çok eğlendiler. Emre, Mehtap için Türkiye’nin Zeyna’sı dediler. Chris ve Mehtap arasında bir şeyler olacak mı ve Chris Kısmetse Olur evine gelecek mi diye ekran başındakiler merak ettiler…

Bu arada Eser’de Chris’e Mehtap’ın onu çok sevdiğini, çok beğendiğini ve Ekvador’a gitmek istediğini söyledi. Chris evdeyken çok eğlenceli dakikalar yaşandı. Chris ise problem değil gelsin dedi. Mehtap ise Chris’in neden 40 yaşına kadar evlenmediğini merak etti. Chris ise benim mantığım özgürlük dedi. Cansel ise Chris’in sözlerini Mehtap’a yanlış çevirerek, Chris’in Mehtap’ı çok beğendiğini belirten sözler söyledi.

Chris ve Mehtap’ı baş başa bırakıp yanlarından ayrıldılar. Evdekiler Chris ve Mehtap arasındaki görüşmeden çok eğlendiler. Melis, Chris’e gidip “Chris, meditasyon me” deyince herkes çok güldü… 

Chris, Melis’e hipnoz yöntemleri gösterdi. Mehtap, Chris hakkında beğenmediğini söyledi. 

Bu arada evde tüm eğlence sona erdi ve Chris gitti. Kısmetse Olur evinde büyük eğlence yaşandı. Chris ve diğer adaylar eğlenirken, Ercan ve Erdem arasında da büyük bir Nur tartışması çıktı. Nur, Kısmetse Olur evinde kararını bir an önce vermezse, evde gerilim sürekli olarak artacağa benziyor. Kısmetse Olur evinin en çok talibi olan gelin adayı Nur, bakalım kiminle bir ilişki yaşayacak? 

Söylentilere göre Nur ve Batu arasında bir aşk başlayabilir. Bu sürpriz aşkın başlaması ise önümüzdeki iki hafta içerisinde olabilir. Kısmetse Olur evinde, her geçen gün heyecan giderek artıyor.