Askeri Personel Alım İlanları

Akademik personel alımı yapılacaktır! Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi 9 öğretim görevlisi alımı için iş ilanı yayımladı.

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi yeni akademik personel alımı için iş ilanı yayımladı. Yapılan iş ilanına göre, Bilgisayar Programcılığı, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik, Ameliyathane Hizmetleri, Hemşirelik Esasları, İç Hastalıkları Hemşireliği, Ebelik, Kur’an-ı Kerim Okuma ve Kıraat İlmi, Türk Müziği ana bilim dallarından toplamda 9 öğretim görevlisi alımı gerçekleşecektir. Personel alımı, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltme-Atama İlkeleri ve Uygulama Esaslarına göre yapılacaktır. Personel alımı için yapılacak başvuru tarihi 27 Mart – 10 Nisan 2019 tarihleri arasında yapılacaktır. 

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörlüğü tarafından resmi olarak yapılan öğretim üyesi alımı için yayımlanan iş ilan şöyle;

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörlüğünden:
Üniversitemize 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri gereğince aşağıda unvanı, nitelikleri ve sayısı belirtilen kadrolara öğretim elemanları alınacaktır.

Başvuruda istenilen belgeler, diğer açıklamalar ve sonuçlar Üniversitemizin www.gop.edu.tr adresinde ilan edilecektir.
1. Adaylar aynı başvuru takvimi içerisinde sadece bir kadroya başvurabilirler, birden fazlasına müracaat eden adayların tüm başvuruları geçersiz sayılacaktır. Hangi kadroya başvurduklarını dilekçede belirtmelidirler. (ilan no ile)
2. Başvurular kadroların açıldığı birimlere şahsen veya posta yoluyla yapılacaktır. Posta ile yanlışlıkla farklı birimlere yapılan başvurulardan başvuru sahibi sorumludur.
3. Eksik ve imzasız – onaysız belgelerle yapılacak başvurular ile süresi içinde yapılmayanlar kabul edilmeyecektir. Posta ile yapılacak başvurular son başvuru tarihine kadar ilgili birime ulaşmalıdır.
4. Belgelerde onaylayanın adı soyadı, unvanı, mühür, tarih olmalı, bu bilgiler ve mührün okunaklı, onaylama tarihinin güncel olması gerekir.