Banka Personeli Alım İlanları

Mart Ayında Bankalar Binlerce Banka Personeli Alımı Yapıyor- (Tecrübeli ve Tecrübesiz)

Hizmetlerine devam eden ve personel kadrolarında eksiklikler bulunan bankalar tarafından açıklanan detaylara göre; binlerce banka personeli alımı yapılıyor.

Söz konusu yayımlanan banka personeli alım ilanlarında ise her banka tarafından açıklanan şartlar değişim göstermektedir.

PEKİ HANGİ BANKALARA ALIM YAPILIYOR?

İlan yayımlayarak banka personeli alımı yapacağını duyuran bankalar ise ;

“Merkez Bankası, İş Bankası ile Yapı Kredi Bankası, Akbank, Creditwest Bank, Türk Ekonomi Bankası, Kuveyt Türk Katılım Bankası ve ING Bank” olarak duyuruldu.

PEKİ TÜM BANKALARIN GENEL ŞARTLARI NELER?

Başvuru yapacakların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması zorunlu ve her banka tarafından talep edilen özel şartlara uygun olmak mecbur.

Ayrıca en az lise veya lisans ile önlisans bölümlerinden mezun olmakta bankaların talep ettikleri şartlar arasında yer almaktadır.

Başvuru yapacak erkek adayların askerlikle alakalı olarak hiçbir ilgisi olmaması zorunlu ve bankacılık sektöründe kariyer hedefi olan adayların başvuru yapması isteniyor.

Söz konusu banka personeli alımlarında ise adayların tecrübeli veya tecrübesiz olabileceğine yer verildi.

İŞTE TÜM BAŞVURU DETAYLARI

MERKEZ BANKASI VE İŞ BANKASI İLANLARI ALT KISIMDA İLİŞKİLİ HABER OLARAK YANSITILMIŞTIR

Yapı Kredi Bankası banka personeli alım ilanı için: https://bit.ly/2l6hhZt (Web adresini tarayıcınızın arama satırına kopyalayarak ilanın detaylarına erişim sağlayabilirsiniz)

Akbank banka personeli alım ilanı için: https://bit.ly/2HKr8Nl (Web adresini tarayıcınızın arama satırına kopyalayarak ilanın detaylarına erişim sağlayabilirsiniz)

Creditwest Bank banka personeli alım ilanı için: https://bit.ly/2MkcCzj (Web adresini tarayıcınızın arama satırına kopyalayarak ilanın detaylarına erişim sağlayabilirsiniz)

TEB banka personeli alım ilanı için: https://bit.ly/2l6iAr5 (Web adresini tarayıcınızın arama satırına kopyalayarak ilanın detaylarına erişim sağlayabilirsiniz) 

Kuveyt Türk Katılım Bankası banka personeli alım ilanı için: https://bit.ly/2JOAzjL (Web adresini tarayıcınızın arama satırına kopyalayarak ilanın detaylarına erişim sağlayabilirsiniz)

ING Bank banka personeli alım ilanı için: https://bit.ly/2t59crp (Web adresini tarayıcınızın arama satırına kopyalayarak ilanın detaylarına erişim sağlayabilirsiniz)