Askeri Personel Alım İlanları

Jandarma Genel Komutanlığı 3375 Askeri Personel Alım İlanı DPB'de Yayımlandı!

Devlet Personel Başkanlığı web adresinde yayımlanan duyuruda; “2019 Yılı Jandarma Genel Komutanlığına Ve Sahil Güvenlik Komutanlığına Muvazzaf/Sözleşmeli Astsubay Alınacaktır” denildi.

BAŞVURU DETAYLARI

Ayrıca Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığında eğitim ve öğretim gördükten sonra Jandarma Genel Komutanlığına ait erkek ile kadın muvazzaf/sözleşmeli astsubay ve Sahil Güvenlik Komutanlığına ait erkek/kadın sözleşmeli astsubay ihtiyacının karşılanması nedeniyle ön başvuruların 25 Şubat 2019 tarihinde alınmaya başlandığı ve 13 Mart 2019 tarihinde sona ereceği duyuruldu.

İLAN DETAYLARI

Yayımlanan 3375 askeri personel alım ilanı detaylarını incelemek isteyen adaylar; “www.jandarma.gov.tr, www.sahilguvenlik.gov.tr, www.jsga.edu.tr ve www.dpb.gov.tr” resmi internet adresleri üzerinde bulunan “2019 Yılı Jandarma Genel Komutanlığı Muvazzaf/Sözleşmeli Astsubay Başvuru Kılavuzu” ile “2019 Yılı Sahil Güvenlik Komutanlığı Sözleşmeli Astsubay Başvuru Kılavuzu” içerisinde yer alan detayları inceleyebilirler.

BAŞVURULAR NEREDEN YAPILACAK?

Yayımlanan ilana yapılacak olan başvurular ise; sadece “https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris” web adresi üzerinden veya Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı Personel Temin Sistemi üzerinden açılacak e- Devlet ekranı üzerinden yapılabilecek.

ŞAHSEN VEYA POSTA YOLU BAŞVURU KABUL EDİLMEYECEK

Yayımlanan duyuruda ayrıca adayların başvuru kılavuzu içerisinde yer alan detayları inceleyerek başvuru yapmaları gerektiği açıklandı.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

Bir Yorum

  1. Benim okuduğum program listede yok jandarma ya basvuramiyor muyum ? Lütfen bilen birisi cevap versin

  2. Alacaksınız bölüm ayrımı yapmayın kardeşim bu insanlar bilsin ona göre okusunlar

  3. Bölüm ayrımı belirli sayıda yapılmış lütfen düzgün okuyun mesajları en az önlisans mezunu ve de KPSS den 60 puan üstü almışsanız başvuru yapabilirsiniz