Eğitim

Bilgisayar Kullanımı Sertifikası Sınav Yerleri

Milli Eğitim Bakanlığının resmi internet sitesinde yapılmış olan bir duyuru ile Bilgisayar Kullanımı Sertifika Sınav giriş yerleri ve saati sınava girecek adaylara duyuruldu. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 19 Mart 2016 Cumartesi günü saat 10:00 yapılacak olan sınav için sınav giriş yerleri Milli Eğitim Bakanlığının (MEB ) sitesinde açıklaması yapılmıştır. 
 
Milli Eğitim Bakanlığının ( MEB) yapmayı planladığı Bilgisayar Kullanımı Sertifikası için sınav giriş yerleri ve sınav saatleri ile ilgili bilgileri öğrenmek için Milli Eğitim Bakanlığının ( MEB) sitesinde yer alan sınavlar bölümünde öğrenebilirsiniz. Sınav yerlerini öğrenmek isteyen adaylar Türkiye Cumhuriyeti ( T.C. ) kimlik numaraları ile giriş yaparak sınav yerleri ile ilgili bilgiyi ulaşabilirler  ve sınav giriş yerlerinin çıktısını alabilirler. 
 
MEB ( Milli Eğitim Bakanlığı ) tarafından 19 Mart 2016 Cumartesi günü saat 10 ‘ da gerçekleşecek olan sınava katılımda bulunacak adaylar sınav giriş yerlerini  Milli Eğitim Bakanlığının sitesine girerek öğrenebilmektedirler. 
 
Bilgisayar kullanımı kursu bitiminden sonra başarılı olan adaylar bilgisayar kullanımını temel düzey içinde profesyonel olarak öğrenmiş olmaktadırlar. Kurs sonunda word,excel, internet gibi konular ile ilgili bilgi sahibi olmaktadırlar ayrıca alınmış olan sertifika başta KPSS (Kamu Personeli Seçme Sınavı ) için istenen bir belgedir.  
 
Milli Eğitim Bakanlığı Bilgisayar Kullanımı Sertifika Sınav giriş yerleri ve saati hakkında olası bir değişiklik meydana gelirse sizleri sitemiz üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. 
 
Kamupersoneli.net ​