Sınavlar

ATA AÖF Bahar Dönemi Sınavı için Sınav Merkezi Tercih İşlemleri Sona Eriyor

 Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Sınav Merkezi Seçimleri Sona Eriyor


Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi (ATA AÖF) bahar dönemi sınav merkezi seçimleri bugün itibariyle sona eriyor.

En Büyük İkinci Açıköğretim Fakültesi

Türkiye’nin en büyük açık öğretim fakültesi Anadolu Üniversitesi’nden sonra en büyük öğrenci sayısına sahip Atatürk Üniversitesi’nin sınavları 68 merkezde yapılacak. Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (ATA AÖF) sınav merkezi tercih işlemleri bugün (27 Nisan 2016 ) saat 17:00’da sona erecek. ATA AÖF sınav tercihleri Atatürk Üniverrsitesi resmi sitesi ATA AÖF OBS üzerinden yapılabilmektedir. Söz konusu tercih işlemlerini yapmak isteyen öğrenciler “http://obs.atauni.edu.tr/” üzerinden  işlemlerini yapabilirler.

Atatürk Üniversitesi OBS hesabı almak çok kolay. Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi tercih işlemleri için ATA AÖF OBS üyeliğinizin olması gerekmektedir.

Kamu haberleri, Sınavlardan Gelişmeler , Son dakika haberleri ve çok daha fazlası için kamupersoneli.net’i takip etmeye devam edin. Kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirerek ATA AÖF sınavları hakkında tüm gelişmeleri ve diğer haberleri her yerde okuyabilme fırsatına sahipsiniz. Kamupersoneli.net ‘in android uygulaması google play üzerinden ücretsiz indirilebilmektedir.