Ekonomi

11 Milyon Emekli Promosyon Ödemesi İçin Haber Bekliyor ( Promosyon Ödemeleri Ne Zaman Yapılacak )

11 Milyona yakın emekli vatandaşı yakından ilgilendiren ve merakla beklenen promosyon görüşmeleri hakkında alınan son bilgilere göre promosyon alt limiti 900 lira olarak belirlendi gibi.

Her Sene 300 TL Toplam 900 TL

Buna göre emekli vatandaşla banka arasında 3 senelik sözleşme imzalanacak ve emekliye her sene 300 TL promosyon ödemesi yapılacak. Son rütuşların yapıldığı öğrenilen promosyon ödemelerinin bir an önce sonuçlanması için bekleyen emekli vatandaşlar için çalışmaların haziran sonuna kadar devam edeceği haberleri geliyor. Buna göre haziran sonu gibi görüşmeler sonlandıktan sonra emekliler promosyon ödemelerini alabilecek.

Çeyrek Altın Hediyesi , Tatil İndirimi , Düşük Faizli Kredi Fırsatları

Söz konusu ödemelerin haricinde bankaların çeşitli hediye ve kampanyalar düzenleyerek müşteri toplamaya yöneleceği söyleniyor. Bilindiği gibi hali hazırda bir çok banka müşterileri elinde tutmak için kampanyalar düzenliyor. Emekli maaşlarını ödemek isteyen özel bankaların kesenin ağzını şimdiden açtığı söyleniyor.  Bir kaç bankanın şimdiden çeyrek altın kampanyası çalışmaları yaptığı söyleniyor. Emeklilerin merakla beklediği promosyon ödemeleri konusunda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Bankalar arasındaki görüşmelerin haziran sonuna kadar sürmesi bekleniyor.

Kamu haberleri, gündem haberleri , emekli haberleri ve çok daha fazlası kamupersoneli.net adresinde. Kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirerek gelişmelerden ve diğer tüm detaylardan her yerde haberdar olabilirsiniz.

Bir Yorum

  1. Verilekce verilsin artik buhaberleri duymaktan vAllahi usandim

  2. emekliylen dalga gecin kendilerine gelince bir saatte kanun cıkarırlar emekliye gelince ne ölün nede dirilin derler

  3. bu akp hükümetinin başına gelecek var bunlar kendi vatanının insanını daribanı işçiyi emekliyi yani dacası yaşlı gencini 2 pilanda tutuyorlar ayıp ya yakında bu garibanların betduaları tutar imşAllah amin

  4. Vatandaşa gelince oyaliyorlar kendilerine gelince şipşak işçi emekli memur kısacası bunlar halkı sevmiyor halkını mutlu edemeyenler kendilerini mutlu ediyor hak hukuk yok yazık…

  5. Promosyon hikaye oldu,devletten çıkmıyor
    Bankalar verecek,ne bekleniyor,illaki
    Bir seçim mi,bekleniyor,emeklilerin
    Hakkı mv.aldi,bu bir zulümdür zalimler.

  6. Ben bu promosyonu verene kadar inanmıyorum bunların hepsi yalancı baksınlar onlara oy verenlere halk aç borç içinde görün artık görün herkes kendini düşünüyor kendilerinin cepleri dolup taşıyor çünkü bir sorun halka ne haldeler borçla yaşıyoruz artık

  7. Emekli milletvekilleri onbin lira çalışan milletvekilleri sekiz bin ile dokuzbin lira promosyonu hesaplarına yatırıldı. Ey zavallı emekliler çok beklersiniz!

  8. Milletvekilleri emeklisi onbin lira çalınanım ise sekiz bin ile dokuz bin lira promosyonunu almıştır. Siz emekli memurlar beklemeye devam edin seçimde güzel bir malzeme olur.