Kamu Personelleri

4/C'liler ve Üniversiteli İşçiler Soruyor "Toplu Memur Sözleşmesindeki o Madde Ne Zaman Sonuçlanacak"

4/C ve Üniversiteli işçi Mağduriyeti ne zaman son bulacak. 4/C’liler ve Üniversiteli İşçiler Soruyor : “Ne Zaman Kadrolu Olacağız! “

Kamupersoneli.net olarak 4/C’liler ve Üniversiteli işçilerin toplu sözleşme aşamalarını yakından takip etmeye devam ediyoruz. Söz konusu çalışmaların yavaşlaması sonucu 4/C’liler ve Üniversiteli işçiler tüm sosyal medya sitelerinden ve sendika yoluyla ve Kamupersoneli.net üzerinden hükümete seslerini duyurmaya çalışıyor.

Memur Toplu Sözleşmesinin 36/2. Maddesinin neden uygulanmadığını soran 4/C’li personeller ve Üniversiteli işçilerin sorunları ne zaman çözülecek gerçekten bilinmez fakat “kamupersoneli.net” olarak tarafsızlık ilkesini benimseyip, her pozisyondaki kamu personelinin yanında olup,kamu çalışanlarının seslerini duyurmaya devam edeceğiz. İşte   Memur Toplu Sözleşmesinde geçen o madde; “Kamu Kurum ve Kuruluşlarının fabrika, Şantiye, Atölye, Çiftlik olduğu yerlerde istihdam edilen işçiler hariç olmak üzere ilgili yer ve birimlerinde memur veya sözleşmeli personel eliyle yürütülmesi gereken işlerde sürekli işçi kadrolarında çalışmakta olanların, KİT’lerde sözleşmeli personel pozisyonlarına, Diğer idarelerde ise memur kadrolarına geçirilmeleri konusunda çalışma yapılacaktır.


Üniversiteli işçiler ve 4/C’liler söz konusu çalışmanın ne zaman yapılıp ne zaman sonuçlanacağını soruyor? 


Kamu haberlerinden, Kamu personel alımlarından ve çok daha fazlasından haberdar olmak için kamupersoneli.net’i takip edebilirsiniz. Kamupersoneli.net’in android uygulamasını indirerek bizlere destek olabilir aynı zamanda kamuyu yakından ilgilendiren son dakika gelişmelerinden her yerde haberdar olabilirsiniz.

Bir Yorum

  1. sosyal güvenlik kurumu evde çocuk bakım projesinde 4a'lı belirli süreli sözleşmeli ve tamamı üniversite mezunu olan ve asıl işi (memur gibi çalışan) yapan personelinde kadro hakkıdır.

  2. yıllardır memur gibi çalışan lise mezunu işçilerin hakkıdır, memur kadrosu

  3. yıllardır memur gibi çalışan lise mezunu işçilerin hakkıdır, memur kadrosu

  4. Kardeşler adaletse herkese, memur isiymis değilmiş böyle bir şey yok.Devlet baba size hangi işi verdiyse orda çalışırsınız ünvaniniz işçidir Ayrıeten bu bir ayrıcalık değil bizim orda memur işi yapan işçiler torpilli yada hasta.Memur işi yapan kardeşler zorunuza gidiyorsa sınava girip memur olsun.Vereceklerdir herkese vermiyceklerse hiç kimseye saygılarımla memur işi yapmayan ünüversiteli işçi.

  5. aynı işi yapıyoruz ama işçi muamelesi görüyoruz ne zaman düzelecek bu haksızlık

  6. personel rejimi ne zaman yapılacak bununla ilgili çalışma var mı üniversiteli işçiler olarak bu rejimi bekliyoruz belki bize de birşey çıkar diye