Eğitim

Sağlık Bakanlığı 23 Nisan'da Öğrencilere Bisiklet Dağıtacak

Sağlık Bakanlığı’ndan Takdir Toplayan “Sağlıklı” Bir Proje Daha

Sağlık Bakanlığı çocukları çok sevindirecek bir projeye imza atıyor. Sağlık Bakanlığı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı’nda ilkokul ve ortaokulda okuyan minikleri sevindirecek bir projeye imza atıyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda minik öğrencilere ,Sağlık Bakanlığı tarafından bisiklet dağıtılacak. Sağlık Bakanlığı çocuklarda son dönemde artan obezite oranını azaltmak amacıyla bir çok projeye imza atıyor.

Sağlıklı Yaşama Teşvik İçin Çalışmalar Son Hız Devam Ediyor

Yine bu kapsamda çocukları sağlıklı yaşama teşvik etmek amacıyla 65 bin öğrenciye ücretsiz bisiklet dağıtılacak. Sağlık Bakanlığı tarafından bisiklet verilecek öğrenciler okul müdürü ve okulda görevli iki öğretmen tarafından oluşturulacak olan heyet tarafından belirlenip verilecek. Bisiklet verilecek olan öğrencilerin maddi durumu bisiklet almak için yeterli olmayan, dersler ve genel durum itibariyle diğer arkadaşlarına örnek teşkil edebilecek öğrencilerden seçileceği öğrenildi.

300 Bin Öğrenci Bisiklet Sevinci Yaşayacak

Bu sene sağlık bakanlığı tarafından ilkokul ve ortaokul seviyesinde eğitim hayatını devam ettiren öğrencilere 300 bin bisiklet dağıtılacağı öğrenildi.


Kamu haberleri, gündem haberleri ve çok daha fazlası için kamupersoneli.net’i takip etmeye devam edin. Kamu haberlerinden, gündem haberlerinden ve çok daha fazlasından anında haberdar olmak için kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara

Bir Yorum

  1. bizim okula da gelin muradiye cumhuriyet ortaokulu

  2. bizim okulada gelin hüseyin kahya ybo da okuyorum kırıkkalede